Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ: «Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη απ’ όσο νομίζουμε»

Με τον τίτλο «Η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη απ’ ό,τι νομίζουμε» η γερμανική Bild υποστηρίζει ότι η κατάσταση υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει επιδεινωθεί, προκαλώντας πανικό στο παλάτι.

«Ακολουθώντας τις συμβουλές για ξεκούραση, η Βασίλισσα έχει αναλάβει λίγα καθήκοντα στο κάστρο του Ουίνδσορ. Η Αυτού Μεγαλειότητα αποφάσισε με λύπη πως δεν θα ταξιδέψει στην Γλασκώβη για να παραβρεθεί στην COP26 την Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου», σημείωσε πρόσφατα εκπρόσωπος του Παλατιού. Η ανακοίνωση αυτή «φούντωσε» σειρά φημών και εικασιών για την υγεία της βασίλισσας.

 

 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αυτή τη στιγμή εργάζεται από το κάστρο του Ουίνδσορ, ύστερα από την σύσταση των ιατρών της ότι χρειάζεται ξεκούραση. Σύμφωνα με πηγή του παλατιού «Στους βασιλικούς κύκλους υπάρχει αυξανόμενος πανικός»και στο παλάτι επικρατεί ανησυχία. «Όσο άφθαρτη κι αν φαίνεται, η βασίλισσα, είναι άνθρωπος», λέει χαρακτηριστικά. «Στην πραγματικότητα, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απ’ ότι έχει γνωστό», ισχυρίζεται δεύτερη πηγή.

 

 

Η Bild, επικαλούμενη πηγές του αμερικανικού «US Weekly» αναφέρεται σε επιδείνωση της κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετμετά τον θάνατο του Φίλιππου. Όπως δήλωσε φίλος του παλατιού στην εφημερίδα «όλοι μας εκπλαγήκαμε που, πολύ γρήγορα μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, επέμεινε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις».

 

 

Επόμενο Άρθρο