Η Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού μετά την ιστορική άνοδο της στη National League 2 (Γ’ Εθνική) του ελληνικού μπάσκετ, συνεχίζει αυτό το διάστημα τη δημιουργία της ομάδας της νέας σεζόν.
Τη Δευτέρα (14/7) γνωστοποιήθηκαν από την Ε.ΟΚ. και οι πέντε όμιλοι του πρωταθλήματος, με την ηλειακή ομάδα να είναι στον 1ο.
1ος ΟΜΙΛΟΣ
- ΑΕ ΔΟΞΑ ΠΥΡΡΟΥ ΑΡΤΑΣ
- ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
- ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ ’82
- ΠΗΓΑΣΟΣ ΘΥΡΕΑΣ ΑΣΤΡΟΥΣ
- ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ
- ΑΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ
- ΣΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
- ΤΗΡΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
- ΑΕ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
- ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
- ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Οι έξι πρώτοι μετά την κανομική περίοδο, θα μετάσχουν στα Πλέι οφ. Για τον υποβιβασμό (θέσεις και τρόπο) θα ανακοινώσει προσεχώς η ΕΟΚ.
- H A.E. Βαρθολομιού στις αγωνιστικές κινήσεις, έχει ως τώρα προχωρήσει στην απόκτηση των, Νίκου Κατοχιανού, Παναγιώτη Τριανταφύλλου, Φάνη Αρχιμανδρίτη, Θανάση Νικολόπουλου, ενώ, έχουν ανανεώσει την παραμονή τους οι, Νοέας, Ντούλες, Δίπλαρος, Συνετός, Ρούνης, Παπαγιάννης.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
“Η Α.Ε. Βαρθολομιού μπαίνει δυναμικά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!
Η Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού εκφράζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς, τους φιλάθλους, υποστηρικτές και ανθρώπους της ομάδας, για την απίστευτη στήριξη που προσφέρατε τη φετινή σεζόν, τόσο εντός έδρας, όσο και σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.
Η παρουσία σας, η φωνή σας, ο παλμός σας, ήταν ο 6ος παίκτης μας και καθοριστικός παράγοντας στην εκπληκτική μας πορεία, που κορυφώθηκε με την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία!
Προμηθευτείτε την κάρτα σας από τα μέλη του Δ.Σ. και από τα επίσημα σημεία διάθεσης στην πόλη μας.
Για πληροφορίες και κρατήσεις: τηλ 6944 427283 & 6979 264052
ΜΑΖΙ γράψαμε ιστορία.
ΜΑΖΙ συνεχίζουμε.
ΜΟΝΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ”.


















