Διάσημος παρουσιαστής κατεβαίνει για δήμαρχος!

Την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και μάλιστα να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για το δήμο Σκύρου, πήρε ο Γιώργος Λαμπαθάκης, που γνωρίσαμε στο πλευρό της Σίσσυς Φειδά, ως βοηθό της στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Ο Γιώργος Λαμπαθάκης, ο παρουσιαστής που έγινε γνωστός μέσα πό την τηλεοπτική εκπομπή του Alpha «Σπίτι από την αρχή», στο πλευρό της Σίσσυς Φειδά, είναι υποψήφιος δήμαρχος Σκύρου!

Αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, ο Γιώργος Λαμπαθάκης κατάγεται από την Σκύρο και πρόσφατα παντρεύτηκε στο νησί την αγαπημένη του σύντροφο. Μάλιστα, απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

«Μια από τις ομορφότερες αποφάσεις μου ήταν όταν το 2013 άρχισα να ζω και να εργάζομαι στη Σκύρο, τον τόπο καταγωγής μου. Η αγάπη και το δέσιμο μου με το νησί έκανε εύκολη αυτή την απόφαση», δηλώνει ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso.

«Σήμερα έχω την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω την εμπειρία, τις παραστάσεις και τις ικανότητές μου ως αρχιτέκτονας μαζί με μια ομάδα αξιόλογων ατόμων, για να προστατεύσουμε το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Σκύρου και να δουλέψουμε για μια ανάπτυξη που να σέβεται τις ιδιαιτερότητες του τόπου και τις ανάγκες των κατοίκων του», καταλήγει ο Γιώργος Λαμπαθάκης.

 

 

 

 

 

www.in.gr

Επόμενο Άρθρο