Ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής ευνοεί κατάφωρα την Ολυμπία Οδό και στερεί την δυνατότητα από τις υπάρχουσες εταιρείες να ολοκληρώσουν τα έργα στην Πατρών – Πύργου μέχρι το τέλος του 2020!
Αυτό είναι το πνεύμα των δηλώσεων του μεγαλοεργολάβου Πρόδρομου Εμφιετζόγλου ο οποίος μίλησε στο PATRANEWS.GR, αλλά και στην εκπομπή ”ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10” του Γιώργου Αναστασόπουλου στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ.
Ο κ. Εμφιετζόγλου κάλεσε τον Υπουργό να σεβαστεί τις υπάρχουσες συμβάσεις και υπογράμμισε ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη αν επιχείρήσει να τις καταργήσει.
Σημείωσε ακόμη ότι οφείλει: κ.Καραμανλής να παραμερίσει το δικό του γινάτι για να συνεχιστούν τα έργα απρόσκοπτα , από τους τρεις υπάρχοντες κατασκευαστές ειδάλλως θα περάσουν 7-8 χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί η Πατρών – Πύργου.
Τέλος, ο κ.Εμφιετζόγλου έδειξε ότι αγνοεί τον σχεδιασμό του κ.Καραμανλή και – όπως είπε- βασιζόμενος στον νόμο θα ρίξει άσφαλτο το καλοκαίρι, ενώ έδωσε το λόγο της τιμής του ότι το έργο θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2022!