Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ενόχλησή της και η δημόσια διάψευση

Η πανέμορφη Ευρυδίκη Βαλαβάνη, βρίσκεται αυτό το διάστημα στη Μήλο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο!

 

 

Το όμορφο κλίμα των χαλαρών καλοκαιρινών διακοπών χάλασε απότομα όταν… χιλιάδες μηνύματα έφταναν στην όμορφη Ευρυδίκη, που την ενημέρωναν για ένα άρθρο, που την ήθελε να διαφημίζει κάποια χάπια αδυνατίσματος!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιθυμώντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να προλάβει τυχόν παρεξηγήσεις, έσπευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να διαψεύσει δημόσια το εν λόγω διαφημιστικό άρθρο.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που ανάρτησε σε μορφή InstaStory, ανέφερε: «Κάνω αυτό το story για να σας πω πως από χθες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για ένα δημοσίευμα στο οποίο φαίνεται πως έχω ανεβάσει στο Facebook κάτι χάπια που αδυνατίζουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως αυτό καμία σχέση δεν έχει με μένα.

Ότι το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές και καλό θα είναι να το αποφύγετε και να μην πάτε να αγοράσετε τίποτα γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την εταιρεία, δεν την γνωρίζω και τα χάπια αυτά μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας.
Video Player

 
Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα. Μην πάτε να πάρετε τίποτα. Προσέχετε πάρα πολύ, δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτό το άρθρο.

 Φιλάκια πολλά! Να έχετε πολύ όμορφες διακοπές!».
 
Δείτε τις αναρτήσεις της σε βίντεο στο in.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Νέα

Επόμενο Άρθρο