Ακολουθήστε μας:
Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • Επικοινωνία
Ηλεία Οικονομία
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result
Ηλεία Οικονομία
No Result
View All Result

Πανηλειακός: Η νίκη με Λεχαινά – Η μεταγραφική στασιμότητα και το ρίσκο μη ενίσχυσης – Τα τελευταία νέα

8 Ιανουαρίου 2017
Πανηλειακός: Η νίκη με Λεχαινά – Η μεταγραφική στασιμότητα και το ρίσκο μη ενίσχυσης – Τα τελευταία νέα

Ο Πανηλειακός πήρε άλλη μια νίκη στην 17η αγωνιστική (και πρώτη για το 2017) στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, ενώ πλέον είναι και τυπικά “πρωταθλητής χειμώνα” στην ολοκλήρωση του Α’ γύρου.

Έχοντας και αρκετή διαφορά ως τώρα, και συγκεκριμένα 9 βαθμούς από τρεις ομάδες που τις τελευταίες αγωνιστικές ισοβαθμούν προσωρινά στη δεύτερη θέση, τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, τον Ξενοφώντα Κρεστένων και τη Νίκη Τραγανού. Με βαθμούς 48 για τους ερυθρόλευκους και 39 για τις άλλες αντίστοιχα.

Χωρίς δυσκολίες

Στο κυριακάτικο παιχνίδι ο Πανηλειακός δεν είχε δυσκολίες για να πάρει μια ακόμα νίκη. Προηγήθηκε μόλις στο 1′, όταν μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα της ομάδας των Λεχαινών , ο Φώτης Παναγόπουλος έκλεψε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» στο 36′ σημείωσαν το 2-0 με κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου από φάουλ του Σκοτζάι. Το ημίχρονο βρήκε τους πρωτοπόρους να προηγούνται με σκορ 3-0, καθώς στο 42′ οι Χατζηστάμου – Πλαστουργός συνδυάστηκαν άψογα και ο τελευταίος με πλασέ σκόραρε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανηλειακός κατάφερε να σημειώσει δυο ακόμα τέρματα, στο 67′ μετά από σουτ του Πλαστουργού και διώξιμο του Βόσσου ο Χατζηστάμου στην επαναφορά έκανε το 4-0, ενώ στο 87′ ο Παναγόπουλος διαμόρφωσε με δυνατό σουτ το τελικό 5-0.

– Σε ότι αφορά τον Σάκη Τσουκαλά και την πρόωρη αναγκαστική αλλαγή του, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε, κυρίως προληπτικά.

– Ενώ αντίθετα, επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του στις αρχές Δεκεμβρίου (12η αγωνιστική με Ξενοφώντα) ο Κώστας Βλαχόπουλος, παίρνοντας κάποιο χρόνο συμμετοχής.

Οι συνθέσεις

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Παπαπέτρου, Μπουρνέλης, Στούπης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς (15′ λ.τρ. Γκουβέρος), Σκοζάι (46′ Χατζηαράπης), Χατζηστάμου, Παναγόπουλος, Πλαστουργός, Σωτηρόπουλος (70′ Βλαχόπουλος)

Ηλειακός Λεχ.: Βόσσος, Στριγάς, Μαρινόπουλος (46′ Μαράτος), Κουρής, Μουσερής, Τριτάρης, Μπάχα, Σώκαλης (70′ Κεφαλείδης), Γκούσκος, Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος

Η συνέχεια

Πλέον, ετοιμάζεται για τις νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις, που είναι:

Πρώτα, το επόμενο ματς του πρωταθλήματος με τη Δόξα στη Ν. Μανωλάδα (το οποίο με το πρόγραμμα που εκδόθηκε είναι για το προσεχές Σάββατο 14 Ιανουαρίου) στην έναρξη του Β’ γύρου.

Ενώ, σχεδόν άμεσα ακολουθεί κι ο προημιτελικός κυπέλλου Ηλείας, με τη Νίκη στο Τραγανό, την άλλη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

– Από τους τραυματίες του προηγούμενου διαστήματος:

Ο Μπεγλεκτσής δεν υπολογίζεται ούτε για αυτά τα ματς.

Ενώ με τα τωρινά δεδομένα είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Νιφορόπουλος (και για τα δυο).

Αντίθετα, επανέρχεται ο Βλαχόπουλος, (ο οποίος στο ματς με τον Ηλειακό όπως προαναφέρθηκε πήρε και χρόνο συμμετοχής μετά από ένα μήνα).

Ενώ ως γνωστόν, επανήλθε κανονικά σε δράση το τελευταίο διάστημα (και είχε και πολύ καλή εμφάνιση, με δυο γκολ σε κάθε ματς) στα δυο τελευταία με Κένταυρο και Ηλειακό ο Φώτης Παναγόπουλος.

Αναποφάσιστοι και στασιμότητα στα μεταγραφικά

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, συνεχίζει να επικρατεί στασιμότητα. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, διοίκηση και τεχνικός καταρχήν έχουν καταλήξει στην απόκτηση αριθμού νεαρών ταλαντούχων παικτών – πιθανότατα τριών – προκειμένου να συμπληρωθεί και το ρόστερ γενικότερα, αλλά και η συγκεκριμένη “υποκατηγορία” του ειδικότερα.

– Ενώ σε ότι αφορά αν θα γίνει και μια τουλάχιστον ακόμα κίνηση “έτοιμου” παίκτη, απομένει να καταλήξουν οριστικά στην απόκτηση (τουλάχιστον) ενός επιθετικού. Αφού ήδη έχουν “ανιχνεύσει” από το προηγούμενο διάστημα την αγορά. Εστιάζοντας κυρίως σε κάποιες περιπτώσεις εκτός Νομού.

* Οι διοικούντες πάντως, έχουν κάνει … “δεύτερες” σκέψεις το τελευταίο διάστημα σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις. Και ουσιαστικά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, ούτε το αν οριστικά θα αποκτηθεί “έτοιμος” παίκτης.

Γενικότερα για το θέμα αυτό, δεν είναι τυχαία η ως τώρα αναμονή, ούτε και η σκέψη που είχαμε καταγράψει από τα προηγούμενα ρεπορτάζ. Ότι δηλαδή, την προσεχή εβδομάδα να γίνει νεότερη ιατρική γνωμάτευση για την πορεία αποθεραπείας κι επιστροφής του επιθετικού Μπεγλεκτσή. Κι από το αν αυτή μπορεί να γίνει σύντομα ή χρειάζεται κάποιον περισσότερο χρόνο, να κριθεί οριστικά και το αν αποκτηθεί κι άλλος “έτοιμος” επιθετικός…

Βέβαια, με βάση τα παραπάνω, όλα δείχνουν ότι ο Πανηλειακός (το πιθανότερο), δεν θα έχει νέο παίκτη στα δυο σημαντικά και πολύ δύσκολα ματς που έρχονται, σε Ν. Μανωλάδα και Τραγανό.

Και ταυτόχρονα ματς στα οποία, όπως προαναφέραμε, δεν θα είναι άλλωστε έτοιμος ο Μπεγλεκτσής, κι όπως πιθανότατα κι ο Νιφορόπουλος. Και με το Βλαχόπουλο να πρέπει να παίξει για πρώτη φορά πάλι ενενηντάλεπτο μετά από καιρό.

“Σκληρό” Κύπελλο

* Ειδικότερα για το φετινό Κύπελλο Ηλείας πρέπει να αναφερθεί πως, από ότι φαίνεται για τον Πανηλειακό, έχει σε αυτό περισσότερους αντιπάλους από ότι στο πρωτάθλημα.

Αφού άλλωστε, το πρωτάθλημα, καμιά άλλη ομάδα δεν το έχει επίσημα ως στόχο!

Ενώ στο Κύπελλο, και η επόμενη αντίπαλος του η Νίκη Τραγανού θέλει πρόκριση, αλλά και η Δόξα Ν.Μ., κι ο Ξενοφών, θέλουν κατάκτηση του θεσμού.

* Η ομάδα του Πύργου για να έχει πλήρως πετυχημένη σεζόν, είναι βέβαια “υποχρεωμένη” να πάει μέχρι τέλους και στον θεσμό αυτόν.

* Και επειδή έχει «κατορθώσει» κάποιες φορές στο παρελθόν (π.χ., στο διάστημα της τριετούς θητείας στη Δ’ Εθνική) να ηττηθεί είτε πριν τον τελικό (από Αστέρα), είτε στον τελικό (από Δάφνη), ίσως δεν είναι άσκοπο να υπενθυμίσει κανείς σε όλους τους συντελεστές του ιστορικού συλλόγου ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί έναν από τους δυο στόχους της χρονιάς.

* Και ότι κανένας αντίπαλος από εδώ και πέρα δεν θα είναι …εύκολη λεία και κανένα παιχνίδι δεν είναι κερδισμένο πριν αρχίσει. Καμία νίκη δεν έρχεται και δεν θα έρθει χωρίς σοβαρότητα και χωρίς πολύ κόπο.

* Ο νέος Πανηλειακός, σε αυτό το ξεκίνημα, κάθε τίτλο τον θέλει και τον έχει ανάγκη. Το ίδιο και οι φίλοι του.

* Κι έτσι, κάθε συντελεστής της ομάδας είναι υποχρεωμένος να μοχθήσει για να κερδίσει οποιοδήποτε τρόπαιο μπορεί να διεκδικήσει. Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του. Αυτό άλλωστε, είναι που, πάνω απ’ όλα, ζητά ο κόσμος της ομάδας.

– Ο Πανηλειακός έχει βέβαια τις δυνατότητες, ακόμα και με το τωρινό ρόστερ να κάνει ότι …πρέπει μέσα στα γήπεδα, και στη συνέχεια.

Από την άλλη πάντως, έχει ήδη τύχει το παράδειγμα να υπάρξουν μαζεμένες κάποιες απώλειες σημαντικών παικτών της ομάδας.

Όπως έχει ήδη τύχει το να χρειαστεί να απουσιάσουν ταυτόχρονα και οι δυο (μοναδικοί) κεντρικοί επιθετικοί του ρόστερ.

Όλα τα παραπάνω, είναι δεδομένα. Και ισχύουν, και τα …μεν, και τα …δε.

Προηγούμενο Άρθρο

Μήπως έχετε έλλειψη ασβεστίου; Κάντε το τεστ των 3 ερωτήσεων!

Επόμενο Άρθρο

ΗΛΕΙΑ: Ποιά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 10/1

Σχετικά Άρθρα

Ποδόσφαιρο: Πρόγραμμα και διαιτητές των τοπικών αγώνων (Α’ – Β’ – Γ’)
Αθλητικά

Ποδόσφαιρο: Πρόγραμμα και διαιτητές των τοπικών αγώνων (Α’ – Β’ – Γ’)

5 Δεκεμβρίου 2025
Γ’ Εθνική–4ος Όμιλος: Αποτελέσματα της 3ης μέρας – Σημαντική νίκη του Πύργου με Παναχαϊκή – Βαθμολογία και συνέχεια
Αθλητικά

Πύργος: Για τη σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο (Κυριακή – Στάδιο)

4 Δεκεμβρίου 2025
Κύπελλο Ηλείας: Την Τετάρτη 15/10 οι πρώτοι αγώνες – Το πρόγραμμα της Α’ φάσης
Αθλητικά

Κύπελλο Ηλείας: Ολοκληρώθηκε η Γ’ φάση – Όλα τα ζευγάρια ως τον τελικό

4 Δεκεμβρίου 2025
Κόροιβος: «Ρίχνει βόμβα» με την απόκτηση του Κένταλ Σμιθ
Αθλητικά

Κόροιβος: «Ρίχνει βόμβα» με την απόκτηση του Κένταλ Σμιθ

30 Νοεμβρίου 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταία Νέα

Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για 10.000 Έλληνες
Υγεία

Παχυσαρκία: Τα πασίγνωστα φάρμακα που φέρνουν επανάσταση

5 Δεκεμβρίου 2025
Στην Αθήνα σήμερα οι ηγέτες των Βαλκανίων: Τα πρόσωπα, τα μηνύματα και η ατζέντα
Ελλάδα, Πολιτική

Mαξίμου σε συναγερμό-Κάνει τον Τσίπρα κύριο αντίπαλο του Μητσοτάκη

5 Δεκεμβρίου 2025
Στην Ολυμπία το 31ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας 6-7/12
Τοπικά, Πολιτισμός

Στην Ολυμπία το 31ο Διεθνές Συνέδριο Φιλοσοφίας 6-7/12

5 Δεκεμβρίου 2025
Πύργος: Τοποθετήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο – Tην Κυριακή η φωταγώγηση
Νέα

Πύργος: Τοποθετήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο – Tην Κυριακή η φωταγώγηση

5 Δεκεμβρίου 2025
Επόμενο Άρθρο
ΗΛΕΙΑ: Ποιά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 10/1

ΗΛΕΙΑ: Ποιά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 10/1

Έρχονται μειώσεις σε 1 εκατομμύριο κύριες συντάξεις άνω των 600 €

Έρχονται μειώσεις σε 1 εκατομμύριο κύριες συντάξεις άνω των 600 €

Παράταση ως την Παρασκευή για τα τέλη κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας

Παράταση ως την Παρασκευή για τα τέλη κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας

Ηλεία Οικονομία

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

iliaoikonomia.gr

  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Η Ταυτοτητά Μας

Follow Us

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις .

  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Φορολογικά
    • Επιχειρήσεις
  • Οικονομία
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των cookies.

Cookies Τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο και οι πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας βοηθά να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Πιο αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

CookieΔιάρκειαΧρήση
_ga2 ΈτηΑναγνώριση χρηστών
_gid24 ΏρεςΑναγνώριση χρηστών
_gat1 ΛεπτόΡύθμιση ρυθμού αιτήματος