Με εξαιρετική πορεία ως τώρα, ο ΠΑΟ Βάρδας πλέον μπροστά του έχει τη Νίκη στο Τραγανό (Κυριακή, 3.00), για την 8η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ένα ματς απέναντι σε μια ηλειακή ομάδα η οποία και “καίγεται” για βαθμούς, και πρώτος στόχος του είναι να πάρει νικηφόρο αποτέλεσμα και στο ματς αυτό. Παραμένοντας έτσι στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, αλλά και μειώνοντας ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ιάλυσο ο οποίος έχει ρεπό.
Ο ΠΑΟ Βάρδας προέρχεται από μια σπουδαία νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο και χωρίς απώλεια βαθμού, μέχρι την Κυριακή, Ιάλυσο και το κλίμα στην ομάδα έχει βέβαια “ζεσταθεί” ακόμα περισσότερο.
Ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Βάρδας για τη μεγάλη νίκη. Πρωταγωνιστές του παιχνιδιού είναι αποκλειστικά αυτοί. Η νίκη ανήκει σε αυτούς, στον κόσμο και στη διοίκηση. Πιστεύω ότι, στην αρχή ειδικά, υπερτιμήσαμε τον αντίπαλο και τα παιδιά έπαιξαν “σφιχτά”, δεν έγιναν πολλές φάσεις και θυσιάσαμε το θέαμα και τους αυτοματισμούς που έχει αυτή η ομάδα. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο που πρέπει και που αντιπροσωπεύει εμένα, αλλά τα παιδιά έπαιξαν όμως με πάθος, έβγαλαν ψυχή και καρδιά, τους “πήγε” το ματς και αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο για τη νίκη. Από κει και πέρα, μπορεί να κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο που δεν είναι τυχαία πρωτοπόρος αλλά δίκαια, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με καλό ρόστερ και καλό προπονητή, που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και πιστεύω πως στο τέλος θα είναι πρώτη, και μαζί με το Διαγόρα θα είναι στην τριάδα, αλλά θα είναι παράλογο επειδή κερδίσαμε τον πρωτοπόρο να πούμε ότι είμαστε …ομαδάρα! Ο ΠΑΟ Βάρδας έχει την τύχη να έχει παίκτες που είναι πολύ σεμνά παιδιά, έμπειροι ποδοσφαιριστές, καλοί χαρακτήρες και το μυστικό της επιτυχίας είναι πως όλοι μαζί αποτελούν μια πολύ καλή παρέα. Και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τους …απαγορεύσει σε ένα τέτοιο ματς να πάρουν τη νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε».
– Στα αμιγώς αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται για την Κυριακή ο Λιόσης που έχει ποινή μιας αγωνιστικής από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σε ότι αφορά τον Δημ. Νικολόπουλο, που ως γνωστόν τραυματίστηκε στο ματς με τον Παλληνιακό (στα τέλη του πρώτου μέρους), κι έμεινε εκτός κι από τα δυο επόμενα (Παναιγιάλειο, Ιάλυσο), είναι αμφίβολος κι οριστική εικόνα θα υπάρχει τις επόμενες μέρες.