Ποια σούπερ μάρκετ προσλαμβάνουν – Οι θέσεις εργασίας αναλυτικά

Ένας από τους πιο ισχυρούς κλάδους της αγοράς, αυτός των σούπερ μάρκετ προσφέρει θέσεις εργασίας για απασχόληση σε διάφορες περιοχές της χώρας. Οι ειδικότητες που ζητούνται ποικίλουν και δίνουν την ευκαιρία σε απασχόληση σε μεγάλο εύρος των αναζητούντων εργασίας

Θέσεις εργασίας στην Lidl Hellas

» Πωλητής-τρια / Ταμίας (μερική απασχόληση) στα Τρίκαλα

Ως Πωλητής-τρια/ Ταμίας αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.

» Πωλητής-τρια / Ταμίας (μερική απασχόληση) στην Καλαμπάκα
Ως Πωλητής-τρια/ Ταμίας αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών.

» Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος (μερική απασχόληση) στο Μεσολόγγι
Ως Βοηθός Διευθυντή-τριας Καταστήματος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του κατ/τος, αναπληρώνοντας τον/την Διευθυντή-τρια και Υποδιευθυντή-τρια Καταστήματος.

» Γραμματεία Περιφέρειας στην Πάτρα
Ως Γραμματεία Περιφέρειας διεξάγετε παραγγελίες αναλωσίμων, επεξεργάζεστε παρουσιάσεις, διαχειρίζεστε τηλεφωνήματα πελατών, εταιρικά ταξίδια και τιμολόγια της Περιφέρειας.

» Υποδιευθυντής-τρια Καταστήματος στη Χαλκίδα
Ως Υποδιευθυντής-τρια κατ/τος αναλαμβάνετε τη διαχείριση του κατ/τος, αναπληρώνοντας τον/τη Διευθυντή-τρια κατ/τος.

Περισσοτερα ΕΔΩ

Θέσεις Εργασίας στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στο χώρο εμπορίας τροφίμων, με 294 Super Markets, 16 Cash & Carry, 115 franchise καταστήματα και πάνω από 13.500 εργαζόμενους.

Είναι μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize που αποτελείται από 22 εταιρίες σε 3 ηπείρους (11 χώρες), 375.000 εργαζόμενους.

Δυνατότητες καριέρας
Η ΑΒ Βασιλόπουλος παρέχει στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους δυνατότητες σταδιοδρομίας ως:
α) στελέχη καταστημάτων τα οποία παρακολουθούν πρόγραμμα εκπαίδευσης management trainees διάρκειας 8-12 μηνών
β) στελέχη Υποστηρικτικών διευθύνσεων (Αγορές, Μάρκετινγκ, Ανθρωπίνων Πόρων, Οικονομική, Logistics, Πληροφορικής, Κατασκευές, Real Estate, κτλ.)

Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν σε μια εταιρία που έμπρακτα αποδεικνύει το σεβασμό της στον άνθρωπο και την αξιοκρατία, το ενδιαφέρον της στην επαγγελματική ανάπτυξη και την επένδυσή της στο ανθρώπινο δυναμικό μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα. www.abcareers.gr/form_new.asp.

Πωλητές για τα καταστήματα Βορειοανατολικής Αττικής 
Αρτοποιός για το κατάστημα του Ελληνικού 
Πωλητές Κρεοπωλείου για τα καταστήματα της Αττικής

Θέσεις εργασίας στην METRO

Διευθυντικά Στελέχη Παλαμά Καρδίτσας

Για το κατάστημα της στον ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, επιθυμεί να προσλάβει: Διευθυντικά Στελέχη
Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός

Για το κατάστημα της στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, επιθυμεί να προσλάβει Πωλητές/Πωλήτριες για πρατήριο υγρών καυσίμων

Για το κατάστημα της στην Ζάκυνθο, επιθυμεί να προσλάβει: ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Για τα καταστήματα της στην Καρδίτσα, επιθυμεί να προσλάβει: ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Για τα κεντρικά της γραφεία στη Μεταμόρφωση επιθυμεί να προσλάβει: Μηχανικό Λογισμικού για ανάπτυξη web εφαρμογών

Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριοι για τα My market Ζακύνθου

Πωλητές/τριες – Ταμίες και Αποθηκάριοι στο Αργοστόλι

Υπάλληλοι Τμήματος Κρεοπωλείου για τη Λευκάδα

Υπάλληλοι Τμήματος Κρεοπωλείου για τη Ζάκυνθο

Για το της κατάστημα στη ΒΕΡΟΙΑ , επιθυμεί να προσλάβει: Διευθυντικά Στελέχη

Θέσεις Εργασίας στην Μασούτης

Ειδική φόρμα για την αποστολή βιογραφικών αφου η αναζήτηση κατάλληλου προσωπικού είναι μια διαρκής ανάγκη διαθέτει στην ιστοσελίδα της η εταιρεία «Μασούτης». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλουν τα βιογραφικά τους ενώ όπως προκύπτει από την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εργασία «εκτιμούνται» οι συστάσεις από συγγενείς που εργάζονται στην εταιρεία.

μπείτε εδώ στην φόρμα αποστολης βιογραφικού

Θέσεις Εργασίας στην Market In

Η επιτυχία της Market In στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της. Η εταιρία προσφέρει άριστο εργασιακό περιβάλλον με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Καθορίζει ωράρια και συνθήκες εργασίας, ώστε οι άνθρωποι της να μπορούν να συνδυάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επάγγελμα, οικογένεια και ελεύθερο χρόνο.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα προβαίνει σε διαδικασίες αξιολόγησης του προσωπικού, αναφορικά με την απόδοση, συμπεριφορά και εξέλιξη. Με την σιγουριά ότι η επίτευξη των εταιρικών στόχων μέσα από την προσήλωση στις εταιρικές αξίες αναδεικνύει ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών, διαφάνειας και αντικειμενικότητας.

Με πίστη στις αξίες και το όραμα της, η Market In θεωρεί το ανθρώπινο δυναμικό, ως τον θεμέλιο λίθο για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα προς τη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού με τις παρακάτω επιλογές:

E-mail: d.prosopikou@market-in.gr

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αποτυπώνονται όπως έχουν αναρτημένες οι παραπάνω εταιρείες στους επίσημους ιστότοπους τους.

 

 
 
www.dikaiologitika.gr
Επόμενο Άρθρο