Φυσικά, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τον Ηλία Ψινάκη!
Τη στιγμή που εμείς πήγαμε στα σπίτια φίλων, στο διπλανό τετράγωνο, ο Δήμαρχος Μαραθώνα ταξίδεψε μέχρι το Γκστάαντ όπου ήταν καλεσμένος στο σαλέ του καλού του φίλου και σχεδιαστή, Βαλεντίνο. Μαζί τους πολλοί διάσημοι του Χόλιγουντ όπως η ηθοποιός Αν Χάθαγουει, αλλά και η Μαντόνα με τα παιδιά της!
Και όλο αυτό το παρεάκι υποδέχτηκε μαζί το 2017 και ελπίζουμε σύντομα ο Ηλίας Ψινάκης να κάνεις δηλώσεις για αυτό του το ταξίδι γιατί σίγουρα θα έχει να μας πει πικάντικες λεπτομέρειες από τη βεγκέρα που θα στήθηκε δίπλα στα χιόνια!
Φυσικά, ο Δήμαρχος Μαραθώνα δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο istagram, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι κι εμείς σου συγκεντρώσαμε αυτές τις εικόνες για να μην τις ψάχνεις!
Κανονικά, μόλις γυρίσει, θα πρέπει να δώσει συνέντευξη τύπου για να μας μιλήσει για τη γνωριμία του με τη Μαντόνα…






















