Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γιώργος Λαδάς

Πέμ, 07/30/2020 - 18:04
Μετά από την παρουσία του στον ΠΑΟ Βάρδας την προηγούμενη τριετία (ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αίολο Πύργου από τον οποίο ξεκίνησε, Αργοναύτη Κατάκολου και στα τμήματα υποδομής της Κέρκυρας, του Πλατανιά και του Αστέρα Τρίπολης), ο 21χρονος Ηλείος γκολκήπερ Γιώργος Λαδάς θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου για τη νέα σεζόν.
Μάλιστα η απερχόμενη ομάδα του εξέδοσε σχετική ανακοίνωση συγχαίροντας τον:
"Σύσσωμη η οικογένεια του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ χαίρεται για το αποτέλεσμα της δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας , βλέποντας ειδικά τα τελευταία χρόνια  ποδοσφαιριστές της να προοδεύουν και να τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν και να πάρουν αυτό που αξίζουν. 
Ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ εξαργύρωσε την πολύ καλή παρουσία του πέρυσι με την μεταγραφή του και πλέον μία μεγάλη πρόσκληση ανοίγεται στο διάβα του. 
Εκφράζει την υπερηφάνειά της για τον Γιώργο, έναν εξαίρετο χαρακτήρα, στον οποίο εύχεται ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα για την πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας του με την μεταγραφή του σε μία από τις ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό Βόλου. 
Ευχόμαστε στον ίδιο αρχικά υγεία και στη συνέχεια κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην ποδοσφαιρική του καριέρα".
Share