ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ: Σχεδόν μηδενικό ταμείο, απλήρωτοι Εργαζόμενοι, Ασφαλιστικά Ταμεία, Προμηθευτές και... 25.000 ευρώ για λαγάνες

Τετ, 11/13/2019 - 05:27

Τρικυμιώδες είναι το κλίμα στο Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου. Αντί να βελτιώνεται η κατάσταση, τα στοιχεία δείχνουν ότι μάλλον χειροτερεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από υψηλόβαθμο στέλεχος του Λιμανιού η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής:

* Το Ταμείο του Λιμενικού Ταμείου είναι σε ιστορικό χαμηλό έως... ανύπαρκτο!

* Από τότε που ανέλαβε η νέα Διοίκηση δεν έχουν πληρωθεί Μισθοί του Προσωπικού!

* Επίσης για την ίδια περίοδο δεν έχουν πληρωθεί οι Ασφαλιστικές Εισφορές προς το ΙΚΑ, που αποτελεί και ποινικό αδίκημα!

* Δεκάδες Απληρωτοι προμηθευτές και ελεύθεροι επαγγελματίες που προσέφεραν υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και ο Νομικός Σύμβουλος του ΛΤΚ!!

* Μεταξύ των απλήρωτων προμηθευτών και φούρναρης που του χρωστούν την προμήθεια λαγάνας ύψους 25.000 ευρώ!!!

Πολλοί στους οποίους χρωστά χρήματα το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου έχουν προχωρήσει σε δικαστική διεκδίκηση των απαιτήσεών τους.

Όσο για τα έσοδα η κατάσταση παραμένει άγνωστη και... ο θείος εισπράκτορας οδηγήθηκε από το Λιμεναρχείο σε δίκη...

Ο Δημοσιονομικός Έλεγχος ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες και παραδίδεται η εκθεση ελέγχου.

Το γενικό κλίμα στο λιμάνι παραμένει φουρτουνιασμένο με πολλά προβλήματα ένα εκ των οποίων η άγρα πελατών μάλλον χειροτέρεψε τους τελευταίους μήνες ακόμα και με συμπλοκές μεταξύ των ενδιαφερομένων επαγγελματιών. 

Η κατάσταση στο λιμάνι είναι τριτοκοσμική, τραγική, απελπιστική. 

Η νέα Δημοτική Αρχή δεν δείχνει, τουλάχιστον τους πρώτους διόμυσι μήνες, να έχει σοβαρό, στοχευμένο πρόγραμμα που να οδηγεί στην επίλυση οικονομικών θεμάτων του λιμανιού στα οποία επικρατει χάος, ούτε σε άλλα θέματα όπως η άγρα πελατών, η ασφάλεια κλπ

Και είχε τρείς μήνες περιθώριο, από τότε που εκλέχθηκε έως την ημέρα που ανέλαβε, να σχεδιάσει, να προγραμματίσει, να βάλλει στόχους.

Που πάς καραβάκι με τέτοιο καιρό... δεν είναι καλό το λιμάνι ν' αράξεις...

 

Share