Ακολουθήστε μας:
Κυριακή, 1 Μαρτίου, 2026
No Result
View All Result
  • Επικοινωνία
Ηλεία Οικονομία
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result
Ηλεία Οικονομία
No Result
View All Result

Γ’ Εθνική–4ος Όμιλος: Αποτελέσματα της 22ης μέρας – Νέα άνετη νίκη του Πύργου – Βαθμολογία και συνέχεια

1 Μαρτίου 2026
Γ’ Εθνική–4ος Όμιλος: Αποτελέσματα της 9ης μέρας – Η νίκη του Πύργου – Βαθμολογία και συνέχεια

Με τα έξι ματς του προγράμματος να διεξάγονται την Κυριακή 1/3, πραγματοποιήθηκε στον 4ο Όμιλο η 22η αγωνιστική – τελευταία της κανονικής περιόδου.

* * * Συνοπτικά η 22η αγωνιστική:

* ΠΑΣ Πύργος – Θύελλα Πατρών  2-0      (8′ Δασκαλόπουλος, 10′ Μακρής)

Στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου ο ΠΑΣ Πύργος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει μια ακόμα νίκη, επί της Θύελλας Πατρών με 2-0 σκορ. Με δυο γρήγορα γκολ πήρε το προβάδισμα και στη συνέχεια έκανε κυρίως διαχείριση του παιχνιδιού οριστικοποιώντας το νικηφόρο αποτέλεσμα και το βαθμολογικό τρίποντο.

Έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο στην έως τώρα διαδικασία, θα ξεκινήσει στα Πλέι οφ με διαφορά 4 βαθμών από τη δεύτερη Ζάκυνθο και 6 βαθμών από τον τρίτο Παναιγιάλειο.

Ο αγώνας δεν είχε πολλά. Πρώτη φάση στο 2’ όπου μετά από επικίνδυνη επίθεση της Θύελλας, έγινε γύρισμα από πλάγια θέση με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και τον Σούλη να πέφτει στη γωνία και να απομακρύνει σωτήρια αφού η πορεία της ήταν προς τα δίχτυα. Στο 8’ από καλοχτυπημένο φάουλ του Χαντί από πλάγια θέση ο Δασκαλόπουλος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 υπέρ του Πύργου. Ενώ σχεδόν άμεσα, στο 10’ η ομάδα έφτασε και στο 2-0 μετά από ωραία σέντρα του τεχνίτη Χαντί που πετάχτηκε ο Μακρής κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ανοιχτό παιχνίδι αλλά χωρίς ευκαιρίες στο υπόλοιπο διάστημα ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.  Πλήρης εδαφική υπεροχή των ερυθρόλευκων” από την αρχή του β’ μέρους, χωρίς πάντως “καθαρές” ευκαιρίες. Απλά καταγράφεται αυτή στο 86′ όπου ο Κιούσης έκανε ωραία ενέργεια, έπαιξε το “ενα-δυο” με τον Καλλέργη αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και μπλόκαρε εύκολα ο Ξυπολιάς.

– Σημείο προβληματισμού, ο τραυματισμός του Μπούζα ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή από θέμα που φάνηκε να είναι μυϊκό, κι η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ακριβώς στις επόμενες μέρες. Έχοντας δεχτεί ένα χτύπημα αποχώρησε κι ο Χαντί, που πάντως σε αυτόν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να μην είναι κάτι περαιτέρω.

Πύργος: Σούλης, Κάρδαρης, Μαρκόπουλος, Πατάπης, Τσίγκρηλας, Μούσια (58′ Μαυρόπουλος), Παπαδόπουλος (58′ Καλλέργης), Μπούζας (44′ λ.τρ. Φερεκίδης), Μακρής, Χαντί (76′ λ.τρ. Κιούσης), Δασκαλόπουλος (76′ Λυβιάκης)

Θύελλα: Ξυπολιάς, Καπνιάρης, Δημητρέλος, Χρυσανθακόπουλος (88′ Γιαννιός), Θανόπουλος, Ράμα, Κ. Κουτσαντώνης (72′ Τσερικλός), Α. Κουτσαντώνης (80′ Πιστικός), Ντίνος (88′ Σουγλέρης), Παραστατίδης, Σκουμής

* Ζάκυνθος – Πέλοπας Κιάτου  3-0      (34′ Κουλούσιας, 45′ Μπαστακός, 59′ Δούμας πέν.)

* Παναιγιάλειος – Μιλτιάδης  1-1     (1′ Σιάκας  –  65′ Ηλιόπουλος) 

* Παναχαϊκή – ΑΟ Λουτράκι  1-0      (87′ Μούλας)

* Κόρινθος – Ερμής Μελιγούς  1-1      (40′ Νικολάου  –  90′ Νάνος)

* Πανγυθεατικός – Πανθουριακός  0-5      (5′ αυτογκ., 14′ Αγγελής, 22′ Αγγελής, 76′ Αγγελής πέν., 88′ Αγγελής)

Η βαθμολογία   (σε 22 αγώνες)

ΠΑΣ Πύργος         56            45–7

Ζάκυνθος        52          47-11

Παναιγιάλειος         50          40–15

Μιλτιάδης Τριφυλίας       33         32–23

Κόρινθος       32          35–31

Πέλοπας Κιάτου       29         20–32

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Πανθουριακός       28            29–25

ΑΟ Λουτρακίου       28          18–18

Παναχαϊκή        27          29–26

Θύελλα Πατρών       21           20–30

Ερμής Μελιγούς       10          13–40

Πανγυθεατικός       2           8–78

* ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της ΕΠΟ

– Για την κατάταξη στον Όμιλο και την άνοδο: Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τις 22 αγωνιστικές στον όμιλο, θα ακολουθήσουν αγώνες play off μεταξύ των έξι πρώτων ομάδων κάθε ομίλου, με 5 μονούς αγώνες μετά από κλήρωση – Κρίσιμο στοιχείο ότι δεν διασφαλίζεται πως οι υψηλότερες βαθμολογικά ομάδες θα δώσουν ένα παραπάνω εντός έδρας ματς ή ένα παραπάνω εκτός). Οι βαθμοί της κανονικής περιόδου μεταφέρονται. Μετά κι από αυτή τη διαδικασία θα προκύψει ο πρωταθλητής κάθε ομίλου.

–   Οι έξι πρωταθλητές ομίλων καθώς και οι δυο καλύτεροι δεύτεροι ανά τριάδα ομίλων, θα χωριστούν έπειτα σε δυο τετράδες. Στη μια τετράδα οι πρώτοι από τους ομίλους 1,2,3 κι ο καλύτερος δεύτερος αυτών, και στην άλλη τετράδα οι πρώτοι από τους ομίλους 4,5,6 κι ο καλύτερος δεύτερος αυτών.

Κάθε τετράδα από αυτές θα δώσει αγώνες μπαράζ (διπλά ματς, μέσα-έξω, δηλαδή έξι αγώνες για κάθε ομάδα). Εδώ οι ομάδες ξεκινούν από το “μηδέν” χωρίς να μεταφέρονται οι βαθμοί που έχουν συγκεντρωθεί στην 1η και 2η φάση του πρωταθλήματος. Και συνολικά 4 ομάδες (οι δυο πρώτες στη βαθμολογία κάθε τετράδας) θα πάρουν την άνοδο στη ΣούπερΛιγκ 2.

– Για τον υποβιβασμό (στα τοπικά πρωταθλήματα): Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τις 22 αγωνιστικές στον όμιλο, θα διεξαχθούν play out με τη συμμετοχή των έξι ομάδων από την 7η θέση και κάτω. Με 5 μονούς αγώνες μετά από κλήρωση. Κι εδώ οι βαθμοί της κανονικής περιόδου μεταφέρονται. Μετά κι από αυτή τη διαδικασία υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίες ομάδες από κάθε όμιλο (πλην του 3ου που έχει 13 ομάδες κι εκεί υποβιβάζονται τέσσερις).

Η συνέχεια – Η κλήρωση και οι πιθανές ημερομηνίες

Τις επόμενες μέρες η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ έχει προγραμματίσει να γίνει η επικύρωση των βαθμολογιών και να οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές σε πλέι οφ και πλέι άουτ.

Και σχεδιάζει να κάνει την κλήρωση την προσεχή Παρασκευή 6 Μαρτίου.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση.

Από κει και πέρα ο προγραμματισμός περιλαμβάνει (κι αυτή την πληροφόρηση έχουν από το προηγούμενο διάστημα και οι ομάδες) οι ημερομηνίες των αγώνων να είναι οι εξής:

1η αγωνιστική: Σάββατο 14 Μαρτίου

2η αγωνιστική: Τετάρτη 18 Μαρτίου

3η αγωνιστική: Σάββατο 21 Μαρτίου

4η αγωνιστική: Σάββατο 28 Μαρτίου

5η αγωνιστική – τελευταία: Κυριακή 5 Απριλίου

Με αυτό το πρόγραμμα να είναι και για τα Πλέι οφ και για τα Πλέι άουτ.

Στις 12 Απριλίου είναι το Πάσχα. Τα μπαράζ ανόδου (δυο τετράδες) έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μετά από αυτό, σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ.

  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν τις αμέσως επόμενες μέρες, κι ως την Παρασκευή, εκκρεμούν προσφυγές και ενστάσεις, τότε αναμένεται να μπουν στην κληρωτίδα οι ομάδες μόνο ως “ομάδα Α”, ομάδα “Β”, κ.τ.λ. Επίσης, αν μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας εκκρεμεί οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση, τότε οι αγώνες θα ξεκινήσουν αργότερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία! Αυτή τη στιγμή, εκκρεμούν δυο υποθέσεις: η μια στον 5ο όμιλο με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο ΕΠΟ (υπάρχουν κάποιες πλροφορίες ότι πιθανόν Δευτέρα ή Τρίτη να βγει αυτή η απόφαση) και η άλλη στον 2ο που σε αυτήν είναι να εκδοθεί η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΟ, που όμως υπόκειται σε τυχόν έφεση…

* Τέλος, υπενθυμίζεται και η μεγάλη ασάφεια της προκήρυξης πρωταθλήματος της ΕΠΟ για τα κριτήρια τυχόν ισοβαθμιών στα Play Off και Play Out! Κάτι που αν στο τέλος της διαδικασίας κρίνει θέση, θεωρείται σίγουρο πως θα φέρει …προσφυγές στα αθλητικά δικαστικά όργανα! Σχετικό αναλυτικό θέμα – εδώ – https://www.iliaoikonomia.gr/g-ethniki-i-megali-asafeia-tis-epo-gia-ta-kritiria-isovathmion-sta-play-off-kai-play-out/

Προηγούμενο Άρθρο

Έρχεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας στο Δημόσιο

Επόμενο Άρθρο

Ποδόσφαιρο: Όλα τα αποτελέσματα των Τοπικών κατηγοριών – Βαθμολογίες και συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

Ποδόσφαιρο: Όλα τα αποτελέσματα των Τοπικών κατηγοριών – Βαθμολογίες και συνέχεια
Αθλητικά

Ποδόσφαιρο: Όλα τα αποτελέσματα των Τοπικών κατηγοριών – Βαθμολογίες και συνέχεια

1 Μαρτίου 2026
Στίβος: ΜΥΘΙΚΗ επίδοση ο Εμμανουήλ Καραλής με 6.17μ. στο επί κοντώ
Αθλητικά

Στίβος: ΜΥΘΙΚΗ επίδοση ο Εμμανουήλ Καραλής με 6.17μ. στο επί κοντώ

1 Μαρτίου 2026
Β’ Ηλείας: Το πρόγραμμα των Πλέι οφ και οι βαθμοί των ομάδων
Αθλητικά

Β’ Ηλείας: Το πρόγραμμα των Πλέι οφ και οι βαθμοί των ομάδων

1 Μαρτίου 2026
Κόροιβος: Πήρε πολύτιμη νίκη στην 24η αγωνιστική – Όλη η εικόνα – Βαθμολογία και συνέχεια
Αθλητικά

Κόροιβος: Πήρε πολύτιμη νίκη στην 24η αγωνιστική – Όλη η εικόνα – Βαθμολογία και συνέχεια

1 Μαρτίου 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταία Νέα

Το ανέκδοτο της ημέρας : Ο ήρωας
Life Style

Το ανέκδοτο της ημέρας

1 Μαρτίου 2026
Ποδόσφαιρο: Όλα τα αποτελέσματα των Τοπικών κατηγοριών – Βαθμολογίες και συνέχεια
Αθλητικά

Ποδόσφαιρο: Όλα τα αποτελέσματα των Τοπικών κατηγοριών – Βαθμολογίες και συνέχεια

1 Μαρτίου 2026
Γ’ Εθνική–4ος Όμιλος: Αποτελέσματα της 9ης μέρας – Η νίκη του Πύργου – Βαθμολογία και συνέχεια
Αθλητικά

Γ’ Εθνική–4ος Όμιλος: Αποτελέσματα της 22ης μέρας – Νέα άνετη νίκη του Πύργου – Βαθμολογία και συνέχεια

1 Μαρτίου 2026
Δημόσιο – ΟΤΑ: Αυτές είναι οι 19.561 προσλήψεις του 2025 (έγγραφα)
Εργασία, Ελλάδα

Έρχεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας στο Δημόσιο

1 Μαρτίου 2026
Επόμενο Άρθρο
Ποδόσφαιρο: Όλα τα αποτελέσματα των Τοπικών κατηγοριών – Βαθμολογίες και συνέχεια

Ποδόσφαιρο: Όλα τα αποτελέσματα των Τοπικών κατηγοριών – Βαθμολογίες και συνέχεια

Το ανέκδοτο της ημέρας : Ο ήρωας

Το ανέκδοτο της ημέρας

Νέο ρεκόρ στον τουρισμό το 2025: Στα 23,6 δισ. ευρώ τα έσοδα – 38 εκατομμύρια οι αφίξεις επισκεπτών

Νέο ρεκόρ στον τουρισμό το 2025: Στα 23,6 δισ. ευρώ τα έσοδα - 38 εκατομμύρια οι αφίξεις επισκεπτών

Ηλεία Οικονομία

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

iliaoikonomia.gr

  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Η Ταυτοτητά Μας

Follow Us

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις .

  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Φορολογικά
    • Επιχειρήσεις
  • Οικονομία
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των cookies.

Cookies Τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο και οι πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας βοηθά να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Πιο αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

CookieΔιάρκειαΧρήση
_ga2 ΈτηΑναγνώριση χρηστών
_gid24 ΏρεςΑναγνώριση χρηστών
_gat1 ΛεπτόΡύθμιση ρυθμού αιτήματος