Κάτι… αρχίζει να κινείται στη Γ΄ Εθνική μετά τη στασιμότητα των προηγούμενων ημερών και την αρχική αναβολή της κλήρωσης (την προηγούμενη Παρασκευή), λόγω των εκκρεμοτήτων στα δικαστικά «μέτωπα», που συνεχίζουν βέβαια να υφίστανται. Κι επειδή η αβεβαιότητα στα θέματα αυτά συνεχιζόταν, η ΕΠΟ αποφάσισε να προχωρήσει ακόμα και χωρίς επιλύσεις και τελεσιδικίες σε αυτά. Όπως άλλωστε ήθελαν κι οι ομάδες στη συντριπτικότατη πλειοψηφία τους.
Την Τρίτη (10/3) το μεσημέρι ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ προς τις ομάδες ότι η κλήρωση για δεύτερη και τρίτη φάση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (13/3).
* Ενώ όλα δείχνουν ότι μια εβδομάδα πίσω πάει και η πρώτη σέντρα, σε playoffs και playouts. Δηλαδή αναμένεται να μεταφερθεί για το άλλο Σαββατοκύριακο (21-22/3), εκτός πολύ σοβαρού απροόπτου, η έναρξη των αγώνων.

















