Στη σύλληψη μιας γυναίκας που φέρεται να ευθύνεται για τρεις εμπρησμούς στην Ηλεία προχώρησαν οι πυροσβεστικές αρχές, μετά από στενή παρακολούθηση και συντονισμένη επιχείρηση.
Η δράση της εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με τη συνεργασία του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας.
Η κατηγορούμενη, ελληνικής υπηκοότητας, φέρεται να προκάλεσε εκ προθέσεως και κατ’ εξακολούθηση τρεις πυρκαγιές σε αγροτική και δασική έκταση, στο πρανές της Εθνικής Οδού Πύργου – Τριπόλεως, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας. Τα περιστατικά καταγράφηκαν τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, την Τρίτη 29 Ιουλίου και την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε την Τετάρτη 6 Αυγούστου ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής, ενώ της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.953,125 ευρώ.
Πηγή: ertnews.gr


















