20′ προετοιμασία
20′ τηγάνισμα
Σύνολο: 40′
Υλικά
Κομμάτια: για περίπου 18-20 κομμάτια
Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Για τα κεφτεδάκια με φυστίκια Αιγίνης και ανατολίτικα μπαχαρικά, σε μεγάλο μπολ ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά, εκτός φυσικά από το λάδι για το τηγάνισμα.
- Πλάθουμε 18-20 κεφτεδάκια, βάρους περίπου 30 γρ.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 1 εκ. ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια για 6-7 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.
- Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα ή με μια λαβίδα και τα αφήνουμε να στραγγίξουν από το περιττό λάδι σε ένα πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας.
- Τα μεταφέρουμε ζεστά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα υλικά του σερβιρίσματος, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
gastronomos.gr












