Πέρασαν 14 χρόνια από τη μέρα που ο Μανώλης Καντάρης δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας για μια κάμερα.
Η κόρη του Ανδριάννα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τίμησε με μια ξεχωριστή ανάρτηση τη μνήμη του πατέρα της, ο οποίος έπεσε νεκρός την 10η Μαΐου του 2011 στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα.
«Δεν είναι απλώς μια ημερομηνία. Είναι η μέρα που η ζωή και ο θάνατος διασταυρώθηκαν με τον πιο άδικο τρόπο», γράφει στην ανάρτησή της.
Σημειώνεται πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε την ώρα που ετοιμαζόταν να μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο, καθώς ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Ήταν 10 Μαΐου του 2011. Ο Μανώλης Καντάρης, σύζυγος της Σιμόνας, κατέβαινε από την πολυκατοικία που έμεναν, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα κατευθυνόμενος προς το πάρκινγκ που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Ιδαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, ετοιμαζόταν να συνοδεύσει τη Σιμόνα στο μαιευτήριο για να γεννήσει, κρατώντας την κάμερα με την οποία είχε σκοπό να απαθανατίσει το νεογέννητο παιδί τους. Τρεις Αφγανοί όμως είχαν άλλα “σχέδια”. Τον δολοφόνησαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα λίγα λεπτά πριν τον ερχομό του παιδιού του. Η υπόθεση «Καντάρη» συγκλονίζει το πανελλήνιο και μένει στην ιστορία.
«14 χρόνια χωρίς εσένα, μπαμπά. Κι όμως, ζεις ακόμα μέσα μας. Στη φωνή μας. Στη μνήμη μας. Και ξέρουμε πως, από εκεί ψηλά, μας βλέπεις. Και μας καμαρώνεις και τους 4» προσθέτει.

Η σύζυγός του, Σιμόνα Βιρτζίλι πέθανε το 2021 από καρκίνο. Ήταν κόρη της γνωστή φαρμακοποιού Τριανταφυλλιάς Νικολοπούλου που διατηρούσε επί σειρά ετών φαρμακείο στο κέντρο της πόλης του Πύργου.











