Με δύο αγώνες κλείνει η αγωνιστική χρονιά για την ποδηλασία και τον Ποδηλατοδρόμο Πύργου και με εξαιρετική παρουσία με την συμμετοχή 4 αθλητών του περασμένο Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο με τον Γιάννη Καράμπαλη και τον Νικόλα Κοκοσιούλη η ομάδα αγωνίστηκε στην Ανάβαση Πάρνηθας προσθέτοντας μια ακόμα επιτυχία στην ιστορία της ομάδας. Ο Νικόλας Κοκοσιούλης κατέκτησε την 3 η θέση στην κατηγορία Εφήβων (29’:41’’) ενώ την Κυριακή στο Λουτράκι στο Uci Granfondo ο νεαρός είχε μια σφοδρή πτώση στο 62 χλμ από τα 113 συνολικά του αγώνα. Ωστόσο κατάφερε να τερματίσει και με πολύ καλό χρόνο παρόλο την πτώση!
Στον αγώνα της Κυριακής προστέθηκαν ο Άγγελος Μαλεφάκης στην κατηγορία Μάστερ που έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα καθώς μετακόμισε από την Αμερική πρόσφατα και ο Ουκρανός αθλητής του Ποδηλατοδρόμου Oleksii Sirko που κατέκτησε την 8 η θέση στην κατηγορία του! Έτσι η ομάδα περνάει σε περίοδο ξεκούρασης για λίγο καιρό για να ξαναμπεί στις προπονήσεις και να ξεκινήσει την νέα χρονιά ανανεωμένη με περισσότερη δίψα για αγώνες!
Σε αντίστοιχη ερώτηση μας ο Πρόεδρος Γιάννης Ντούσης τόνισε πως ήταν μια εξαιρετική χρονιά που βρήκε την ομάδα με 20 αθλητές και με σειρά επιτυχιών! Ο Γιάννης Ντούσης και εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους αθλητές, καλή ξεκούραση και την ελπίδα να είναι και η νέα χρονιά το ίδιο γόνιμη με υγεία πρωτίστως!













