10′ προετοιμασία
25′ ψήσιμο
Σύνολο: 35′
Υλικά
Μερίδες: 4-5
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε μοσχαρίσια μπριζολάκια με κολοκύθα, μέλι και λεμόνι, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Στη συνέχεια, απλώνουμε τα μπριζολάκια σε ένα μεγάλο ταψί, σε μία στρώση.
- Τακτοποιούμε ομοιόμορφα τα κυβάκια κολοκύθας ανάμεσα στα μπριζολάκια και αλατοπιπερώνουμε.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι με το σκόρδο, το λεμόνι, το μέλι, αλατοπίπερο και τη μαντζουράνα.
- Περιχύνουμε τα μοσχαρίσια μπριζολάκια.
- Ψήνουμε για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν τα μπριζολάκια και να μαλακώσει η κολοκύθα.
- Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και γιαούρτι στραγγιστό.
gastronomos.gr












