Πυροβολισμοί με τραυματισμό είχαμε αργά το βράδυ, στην Πάτρα, μεταξύ ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις της νύχτας, αλλά και ναρκωτικών.
Σύμφωναμε πληροφορίες του tempo24 όλα συνέβησαν περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα στην περιοχή του Σουλίου Πατρών , όταν περίπου 10 άτομα είχαν δώσει ραντεβού.
Κάποια στιγμή υπήρξε παρεξήγηση μεταξύ τους και τότε ένας 30χρονος γνωστός στις αρχές , καθώς έχει μετάσχει και σε άλλα αιματηρά επεισόδια, έβγλα όπλο και πυροβολήσε εναντίον δύο άλλων ατόμων.
Οι σφαίρες βρήκαν στο πόδι έναν 22χρονο που μεταφέρθηκε από μέλη της ομάδας στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” , οπότε και οι γιατροί ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία.
Από εκείνη την ώρα έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 30χρονου πιστολέρο.
tempo24news.gr











