Σε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία Coral με χιόνια σε κάποιες περιοχές της χώρας αλλά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Ήδη σημειώνονται χιονοπτώσεις στην Εύβοια και την Πάρνηθα αλλά και τσουχτερό κρύο στην υπόλοιπη χώρα. Η ψυχρή εισβολή θα είναι διαρκείας αφού τα φαινόμενα θα επηρεάζουν την χώρα μας μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα (24/2).
Χαμηλές θερμοκρασίες και τις επόμενες ημέρες
Σύμφωνα με το meteo, οι θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά χαμηλές. Τις πρώτες πρωινές ώρες σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας, αναμένεται να είναι αρκετά κάτω του μηδενός και να φτάνουν κατά τόπους χαμηλότερα από τους -10 °C.
Στον χάρτη παρουσιάζονται ενδεικτικά οι ελάχιστες θερμοκρασίες που αναμένονται το πρωί της Παρασκευής 21/02.
Παράλληλα, ασθενείς και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται κατά τόπους, κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Πελοποννήσου και της Κρήτης. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάνουν κατά τόπους τα 6 έως 7 μποφόρ.











