ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΏΡΑ 15.20
Παρά τις εντατικές εργασίες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αποκατάσταση δεν μπορεί να γίνει άμεσα. Η ζημιά κρίνεται τέτοιας έκτασης που απαιτείται πλήρης αντικατάσταση τμήματος του αγωγού. Ήδη έχει παραγγελθεί νέος αγωγός από την Αθήνα, ωστόσο απαιτείται χρόνος τόσο για τη μεταφορά του όσο και για την τοποθέτησή του στο σημείο της βλάβης.
Ο Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Ερυμάνθου ζητά την κατανόηση των πολιτών, τονίζοντας ότι θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση με σαφές χρονοδιάγραμμα, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
Μέχρι τότε, Πύργος και Αρχαία Ολυμπία αναμένεται να παραμείνουν χωρίς υδροδότηση για χρονικό διάστημα που μετριέται πλέον σε ημέρες!
Αφού το πρόβλημα έχει γίνει ουσιαστικά διπλό αφορώντας και το κομμάτι από Αύρα όπου στο Λαντζόι η γέφυρα του Ενιπέα ποταμού (προς το Χελιδόνι) υπέστη σοβαρή ζημιά και ουσιαστικά έσπασε, κάνοντας ζημιά και στον αγωγό συμπαρασύροντας τον!
ΝΩΡΙΤΕΡΑ (13.12)
Σύμφωνα με τους μηχανικούς , λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων των τελευταίων ωρών, τα ορμητικά νερά του ποταμού (κοντά στην είσοδο της Αρχαίας Ολυμπίας , πλησίον βενζινάδικου BP) παρέσυραν τον αγωγό του Ερυμάνθου με συνέπεια να καταπλακωθεί απο το οδόστρωμα και να υποστεί πολυ σοβαρή βλάβη. Καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν.
Στη συνέχεια
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ . ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΥΛIΣΤΗΡΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤAΣΗΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ.
Η ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΚΟΠΕΙ.



















