ΝΕΟΤΕΡΑ
Σύμφωνα με τον Διαβαθμιδικό Σύνδεσμό Ύδρευσης Ερυμάνθου ν. Ηλείας, η βλάβη στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας που είχε εμφανιστεί ξανά από χθες Τετάρτη, αποκαταστάθηκε και πλέον ξεκίνησε και πάλι η ροή του νερού στον αγωγό για την Αρχαία Ολυμπία και τον Πύργο.
Σε λίγες ώρες αναμένεται να αρχίσει η ομαλοποίηση της υδροδότησης.
Η ανακοίνωση του Διαβαθμιδικού στις 15.00
“Ο αγωγός ύδρευσης του Ερυμανθου ειναι ηδη σε λειτουργία.
Η τρίτη σοβαρότατη και ασυνήθιστη βλάβη η οποία εμφανίστηκε απρόβλεπτα χθες, επισκευαστηκε άμεσα και πιο γρήγορα απο κάθε αλλη φορά. Τα συνεργεία και οι ηλεκτροσυγκολλητες εργάστηκαν από το πρωί και έως τώρα χωρίς καμία διακοπή και παρέδωσαν τον αγωγό πλήρως λειτουργικό.
Η δεξαμενή του Διυλιστηρίου άνοιξε, και το νερό ηδη διοχετευεται στο δίκτυο ύδρευσης. Σε λίγες ώρες θα εχει επανέλθει πλήρως η υδροδότηση“.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Το πρωί ο Διαβαθμιδικός Σύνδεσμός Ερυμάνθου ενημέρωσε πως υπάρχει και νέα βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης που πρέπει να αποκατασταθεί.
Τι αναφέρθηκε στην ανακοίνωση:
“Νέα έκτακτη και σοβαρή βλάβη στον αγωγό στην είσοδο της Αρχ. Ολυμπίας.
Ο αγωγός ύδρευσης του Ερυμανθου, στην είσοδο της Αρχαίας Ολυμπίας εμφανισε έκτακτη και σοβαρή βλάβη. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαρροή νερού με αποτέλεσμα η παραγόμενη ποσότητα απο το Διυλιστηρίο να μην μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας.
Άρα το Διυλιστηρίο ΑΔΥΝΑΤΕΙ να τροφοδότησε το δίκτυο. Συνεπώς υπάρχει υποχρεωτική έκτακτη και όχι προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης.
Λογω των αποθεμάτων θα έχουμε υδροδότηση για λίγες ακόμα ώρες. Καλούνται οι ΔΕΥΑ των 2 δήμων μα ενημερώσουν τους καταναλωτές τους”.


















