Τηγανητοί κολοκυθοανθοί με μέλι και ξίδι

Ετοιμάζουμε έναν από τους πιο δημοφιλείς μεζέδες του καλοκαιριού. Τηγανίζουμε κολοκυθοανθούς με μέλι και ξίδι και γίνονται πιο τραγανοί από ποτέ.

Διαδικασία

Βήμα 1

Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε σιγά-σιγά με το ανθρακούχο νερό για να γίνει μια ομοιογενής και λεία ζύμη. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε το μέλι και το ξίδι.

Βήμα 2

Ζεσταίνουμε σε μεσαία φωτιά το φυτικό λάδι σε ένα τηγάνι γεμίζοντας το κατά το 1/3 σε ύψος. Προσθέτουμε τα άνθη κολοκυθιού στο κουρκούτι, μέχρι να καλυφθούν καλά. Τηγανίζουμε για 1΄-2΄ μέχρι να γίνουν τραγανά, τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε.

Επόμενο Άρθρο
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.