Ακολουθήστε μας:
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026
No Result
View All Result
  • Επικοινωνία
Ηλεία Οικονομία
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result
Ηλεία Οικονομία
No Result
View All Result

Τηλεόραση: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται την επόμενη σεζόν

8 Απριλίου 2024
Τηλεόραση: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται την επόμενη σεζόν
Ολη η φασαρία στην ελληνική τηλεόραση γίνεται για 200.000 τηλεθεατές το πολύ. Τόσοι είναι αυτοί που παρακολουθούν τα πρωινά τους παρουσιαστές που τσακώνονται, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή στη ζώνη 10.00-13.00.

Οι υπόλοιποι αγκομαχούν για το «κατοστάρικο» και τα δημοσιεύματα φροντίζουν με συνεχείς αναπαραγωγές να ανεβάζουν τα κασέ των παρουσιαστών, με πολλούς εξ αυτών να φροντίζουν για διαρροές που απέχουν από την αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση, ο πυρήνας της δραστηριότητας είναι το prime time. Η ζώνη αυτή συγκεντρώνει περισσότερους από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές, φέρνει τα έσοδα και αφορά πλέον τους περισσότερους εναπομείναντες φανατικούς της μικρής οθόνης.

Λογικό λοιπόν τα βλέμματα των στελεχών να στρέφονται στην παραγωγή που αφορά τις βραδινές τηλεοπτικές διαδρομές και όχι τα «σου ’πα – μου ’πες» των πρωινο-μεσημεριανών. Σε αυτή την τροχιά λοιπόν η επόμενη σεζόν αργά αλλά σταθερά σχεδιάζεται. Και ο λόγος που πολλά projects είναι ακόμη στον αέρα αφορά στη δραματική αλλαγή που προκαλείται από τη μείωση της επιχορήγησης της μυθοπλασίας από το ΕΚΟΜΕ. Τα σίριαλ περιορίζονται και συρρικνώνονται σε αριθμό και επεισόδια, τα ριάλιτι επιστρέφουν δυναμικά και τα τηλεπαιχνίδια αυξάνονται σημαντικά. Οι πρώτες αποφάσεις και συμφωνίες είναι ήδη στο τραπέζι και απομένουν λίγες κινήσεις για να ολοκληρωθεί το παζλ μιας σεζόν που δείχνει ότι επιχειρείται να δημιουργηθεί μία άλλη τηλεόραση, η οποία για κάποιον λόγο θα καταλήξει η ίδια.

tileorasi-efimerida__1_
«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» / ALPHA: Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου υπογράφουν το νέο κωμικό εγχείρημα με μια παρωδία των σίριαλ σε 14 επεισόδια

ALPHA

Με επτά σειρές στη φαρέτρα του για τη νέα σεζόν, ο σταθμός διεκδικεί επάξια τον τίτλο του βασιλιά της μυθοπλασίας. Η μόνη σειρά που συνεχίζει την πορεία της θα είναι το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με «λίφτιγνκ» στα ζευγάρια, ενώ θα προβληθεί και ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Ο Γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, η οποία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το νέο κωμικό εγχείρημα των Ρέππα – Παπαθανασίου «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», μια παρωδία των σίριαλ σε 14 επεισόδια με μουσική Γιώργου Θεοφάνους και ερμηνεία Αφροδίτης Μάνου, και ένα από τα πιο δυνατά καστ της επόμενης σεζόν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Αννα Κουρή, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλλα Σαββίδη κ.ά.

Μια κοινωνική σειρά 8 επεισοδίων που θα θυμίζει δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Να με λες μαμά» θα είναι η διαφορετική προσέγγιση στη μυθοπλασία του σταθμού. Η υπόθεση αφορά την παιδική κακοποίηση, με την ιστορία μιας μαθήτριας η οποία κακοποιείται από τη μητέρα της. Οι εξελίξεις κατά τη διάρκεια των 8 επεισοδίων θα είναι σκληρές και το τέλος ανατρεπτικό. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Μαρία Κίτσου, Ιβάν Σβιτάιλο, Φιλαρέτη Κομνηνού και Ελένη Κοκκίδου.

Η «Διάφανη αγάπη», μια ρομαντική εκδοχή που θυμίζει σε πολλά στοιχεία της την ταινία «Αόρατος εραστής» (Ghost), θα προκαλέσει ενδιαφέρον, καθώς, εκτός από το περιεχόμενο, θα έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο έναν ηθοποιό που μάθαμε από τη «Μάγισσα», τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη.

Ο «Τιμωρός» θα είναι η δραματική σειρά του σταθμού όπου θα πρωταγωνιστήσει ο Δημήτρης Λάλος, γνωστός ως ο Μαθιός του «Σασμού».

Το μεγάλο εγχείρημα θα είναι η νέα καθημερινή σειρά του καναλιού η οποία βασίζεται σε βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και θα λέγεται «Η Παναγιά της Φωτιάς». Οπως αναμένεται, το καστ θα είναι πολύ μεγάλο και έρχεται να διαδεχτεί έπειτα από τρεις σεζόν τον «Σασμό», που πλέον ολοκληρώνει την πορεία του. Με ερωτηματικό πλανάται η πληροφορία που θέλει το κανάλι να εντάσσει και ριάλιτι στο prime time…

Ο ALPHA παράλληλα χτίζει και το ημερήσιο πρόγραμμα με πιο σημαντικό νέο αυτό της επιστροφής του «Deal», του τηλεπαιχνιδιού που έχει γράψει τη δική του ιστορία. Αναζητείται ακόμη το πρόσωπο που θα διαδεχτεί τον Χρήστο Φερεντίνο, κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα ο σταθμός έχει κλείσει ένα ακόμη τηλεπαιχνίδι που θα ανακοινωθεί σύντομα και συνεχίζει τα γυρίσματα για νέα επεισόδια στις «Οικογενειακές ιστορίες».

Φρεσκάρισμα σε πρόσωπα αλλά και σε περιεχόμενο θα γίνει και στις τρεις ζωντανές εκπομπές, «Happy Day», «Super Κατερίνα» και «Καλύτερα δεν γίνεται».

tileorasi-efimerida__3_
«Γη της Ελιάς» / MEGA: Το δημοφιλές σίριαλ παραμένει και συνεχίζει με 4ο κύκλο

MEGA
Λογικά θα κάνουμε Πάσχα και μετά θα μάθουμε ποιες παρουσιάστριες και πότε θα παρουσιάζουν τις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού. Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» ολοκληρώνεται πρόωρα την 1η Μαΐου και δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, οπότε και αναμένεται η απόφαση για την Ελεονώρα Μελέτη. Η Δανάη Μπάρκα παραμένει στον σταθμό, αλλά άγνωστο σε ποια θέση, καθώς το 10.00-13.00 μάλλον γίνεται ζώνη infotainment, ενώ ακόμη δεν υπάρχουν αποφάσεις για την Ελένη Μενεγάκη και τον Κώστα Τσουρό.
Σταθερή η Μαρία Μπεκατώρου με το επιτυχημένο «The Chase», ενώ νέο τηλεπαιχνίδι αναζητά παρουσιαστή, με πρόσωπα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας να δοκιμάζονται για τον ρόλο της παρουσίασης. Μεταξύ αυτών και η Νίκη Λυμπεράκη και ο Γιώργος Καράβας. Τα βράδια συνεχίζει η «Γη της Ελιάς» με τέταρτο κύκλο, τα τελευταία επεισόδια του «Maestro», η δεύτερη σεζόν του «Αγιου Παΐσιου», ο νέος κύκλος «Famagusta», η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τιρκουάζ», ενώ έντονες διεργασίες για στελέχωση μιας κωμικής σειράς γίνονται αυτή την περίοδο στο κανάλι.

tileorasi-efimerida__2_
Rouk Zouk / Ant1: Aμετακίνητη στη θέση της παρουσιάστριας η Ζέτα Μακρυπούλια

ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι το ισχυρό πρόσωπο της ψυχαγωγίας με τρεις εκπομπές: το «2night show», τον «Εκατομμυριούχο» και τη νέα αβάπτιστη ταξιδιωτική εκπομπή που ξεκινά γυρίσματα το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ακολουθούν οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο». Σταθερός ο Γιώργος Λιάγκας με την ομάδα του στο «Πρωινό» και αμετακίνητοι οι παρουσιαστές τηλεπαιχνιδιών Ζέτα Μακρυπούλια και Θάνος Κιούσης.

Μετά το Πάσχα θα ληφθούν οι αποφάσεις που αφορούν τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου, δηλαδή τις Φαίη Μαυραγάνη και Μπέττυ Μαγγίρα. Στη βραδινή ζώνη προορίζονται η νέα σειρά παραγωγής Καραγιάννη «Grand Hotel» σε επιμέλεια Δημήτρη Αποστόλου, μια κωμωδία που αναζητείται, το prequel της «Μάγισσας» και με μεγάλο ερωτηματικό το «Your Face Sounds Familiar». Δεν θα πρέπει να αποκλείεται ακόμη και ριάλιτι, όμως όχι στη μορφή που τα παρακολουθούμε συνήθως, αλλά πιο εναλλακτικό και ίσως πιο ειδικό ω προς τη θεματολογία του.

tileorasi-efimerida__4_
«Breakfast @Star» / STAR: Στη θέση τους παραμένουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς καταγράφουν επιτυχία στην πρωινή ζώνη

STAR

Ελάχιστα είναι αυτά που αλλάζουν στον σταθμό που καταφέρνει αθόρυβα να κάνει επιτυχία σε δύσκολες ζώνες και να χτίζει νέα πρόσωπα και εκπομπές. Στη θέση τους παραμένουν οι Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου με το «Breakfast @Star», καθώς καταγράφουν επιτυχία στην πρωινή ζώνη, ενώ τίποτε δεν αλλάζει για τις εκπομπές «Αλήθειες με τη Ζήνα», «Shopping Star» και ο «Τροχός της τύχης». Η «Φάρμα» θα παραμείνει στο πρόγραμμα με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και άγνωστο παραμένει αν θα προβληθεί και το «Next top model». Τουλάχιστον μια σειρά θα πάρει θέση στο πρόγραμμα, ενώ την επόμενη σεζόν, όπως όλα δείχνουν, θα προβληθούν τόσο το «First Dates» όσο και το «MasterChef».

ΣΚΑΪ

Κάποια στιγμή λογικά θα λυθεί ο γρίφος για το αν τελικά ο σταθμός θα διατηρήσει στο πρόγραμμά του ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή, με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά στη μεσημεριανή ζώνη, καθώς όλη η πρωινή γίνεται οριστικά ενημερωτική. Αυτό που παραμένει αναλλοίωτο είναι οι εκπομπές του Μάρκου Σεφερλή και του Χρήστου Φερεντίνου. Το «My style rocks» ίσως να είναι το πρόγραμμα που θα «ξεκουραστεί» έπειτα από δύο συνεχόμενους κύκλους προβολής, ενώ όλα δείχνουν ότι η ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου που παρουσίαζε η Μαρία Μπακοδήμου ολοκληρώνει τον κύκλο της. Στη βραδινή ζώνη επιστρέφει το «Voice» με αλλαγές και ανανέωση και ο Ατζούν Ιλιτζαλί εισηγείται νέο ριάλιτι με πιο αθλητικό και αγωνιστικό περιεχόμενο για το πρώτο μισό της σεζόν. Η μόνη σειρά που ίσως προβληθεί θα είναι το «Ορκιστείτε παρακαλώ», που ούτως ή άλλως είναι στο τραπέζι των συζητήσεων πολύ καιρό. Ερωτηματικά υπάρχουν ακόμη για τη συνέχεια του «Βράδυ με φίλους», καθώς η γενική τάση θέλει τις εκπομπές αυτού του είδους να μη συνεχίζονται την επόμενη σεζόν.

OPEN

Εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με ένα μικρό κανάλι που αλλάζει ριζικά και έρχεται να κατακτήσει το δικό του μερίδιο με άλλη φιλοσοφία και στόχο ένα κοινό που δεν καλύπτεται από το πρόγραμμα των άλλων σταθμών. Στην πρωινή ζώνη θα γίνει συζήτηση με την Ελένη Τσολάκη, ενώ με αλλαγές όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει το μεσημέρι η Κατερίνα Ζαρίφη. Η Αννίτα Πάνια θα παραμείνει το Σαββατοκύριακο. Δύο σειρές και ένα ριάλιτι θα γεμίσουν το πρόγραμμα της βραδινής ζώνης, στο οποίο ήδη έρχονται από τις επόμενες εβδομάδες οι Ηλίας Ψινάκης και Θέμης Γεωργαντάς. Η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πρόσωπα που ο σταθμός ήδη έχει κλείσει, με την πρώτη να επιστρέφει σε έναν μήνα με το ριάλιτι «TV Queens». Αναζητούνται δύο τηλεπαιχνίδια, πολλά πρόσωπα και όλα θα φανούν μέχρι τον Αύγουστο.

www.protothema.gr
Προηγούμενο Άρθρο

Ψυχική Υγεία: Ποιοι άνδρες γίνονται γυναικοκτόνοι-Το ψυχολογικό προφίλ

Επόμενο Άρθρο

15 συνταγές για να φτιάξουμε εύκολα μπάρες

Σχετικά Άρθρα

Στην Εντατική η Σία Κοσιώνη με πνευμονιόκοκκο – Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της
Life Style, Ελλάδα

Στην Εντατική η Σία Κοσιώνη με πνευμονιόκοκκο – Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της

24 Ιανουαρίου 2026
«Βόμβα» στο «Καλημέρα Ελλάδα»: Απομακρύνεται η Άννα Λιβαθυνού
Life Style, Ελλάδα

«Βόμβα» στο «Καλημέρα Ελλάδα»: Απομακρύνεται η Άννα Λιβαθυνού

21 Ιανουαρίου 2026
Τατόι: Άμαξες, πολυτελή αυτοκίνητα και έπιπλα ανάμεσα στα 100.000 πολύτιμα αντικείμενα που διασώθηκαν και συντηρήθηκαν
Life Style, Ελλάδα

Τατόι: Άμαξες, πολυτελή αυτοκίνητα και έπιπλα ανάμεσα στα 100.000 πολύτιμα αντικείμενα που διασώθηκαν και συντηρήθηκαν

20 Ιανουαρίου 2026
Κινηματογραφική Λέσχη Πύργου: Ξεκινούν προβολές ταινιών στον Ορφέα
Life Style, Ελλάδα

Ελλάδα: 1 δισ. ευρώ τα έσοδα από γυρίσματα ταινιών – “Βαριά” βιομηχανία οι ομορφιές της χώρας

13 Ιανουαρίου 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταία Νέα

Β’ Ηλείας: Οι θέσεις για τα Πλέι οφ ανόδου (δυο σενάρια) – Οι θέσεις υποβιβασμού
Αθλητικά

Τοπικό Ποδόσφαιρο: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου – Το πρόγραμμα της Κυριακής

7 Φεβρουαρίου 2026
Πέντε Ιεράρχες στον εορτασμό του Αγ. Χαραλάμπους στον Πύργο
Τοπικά

Πέντε Ιεράρχες στον εορτασμό του Αγ. Χαραλάμπους στον Πύργο

7 Φεβρουαρίου 2026
Γ’ Εθνική–4ος Όμιλος: Αποτελέσματα της 9ης μέρας – Η νίκη του Πύργου – Βαθμολογία και συνέχεια
Αθλητικά

Γ’ Εθνική–4ος Όμιλος: Αποτελέσματα της 19ης μέρας – Το ματς του Πύργου στη Ζάκυνθο – Βαθμολογία και συνέχεια

7 Φεβρουαρίου 2026
Κλειστή η εθνική 111-Κατέρρευσε ο δρόμος από την κακοκαιρία
Τοπικά

Κλειστή η εθνική 111-Κατέρρευσε ο δρόμος από την κακοκαιρία

7 Φεβρουαρίου 2026
Επόμενο Άρθρο
15 συνταγές για να φτιάξουμε εύκολα μπάρες

15 συνταγές για να φτιάξουμε εύκολα μπάρες

Έκτακτο δώρο Πάσχα μέχρι 400 ευρώ -Ποιοι είναι δικαιούχοι

Έκτακτο δώρο Πάσχα μέχρι 400 ευρώ -Ποιοι είναι δικαιούχοι

Υδρογονάνθρακες: Τέλος οι εξορύξεις στον Κυπαρισσιακό; Τι ετοιμάζει η κυβέρνηση

Υδρογονάνθρακες: Τέλος οι εξορύξεις στον Κυπαρισσιακό; Τι ετοιμάζει η κυβέρνηση

Ηλεία Οικονομία

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

iliaoikonomia.gr

  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Η Ταυτοτητά Μας

Follow Us

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις .

  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Φορολογικά
    • Επιχειρήσεις
  • Οικονομία
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των cookies.

Cookies Τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο και οι πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας βοηθά να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Πιο αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

CookieΔιάρκειαΧρήση
_ga2 ΈτηΑναγνώριση χρηστών
_gid24 ΏρεςΑναγνώριση χρηστών
_gat1 ΛεπτόΡύθμιση ρυθμού αιτήματος