Γράφει ο Γρηγόρης Καπερώνης
Το τσιπουροπωλείον «Το μπακάλικο» υποστηρίζει τις ελληνικές παραδόσεις και διευρύνει τους γευστικούς μας ορίζοντες επιστρατεύοντας τα μυστικά της μεσογειακής κουζίνας.
Τηρώντας την νηστεία της Σαρακοστής δίνει όψη και γεύση στα πιάτα μας και στρώνει το τραπέζι μας με μια σειρά από υπέροχους μεζέδες. Με άριστες πρώτες ύλες, μαγειρική τέχνη και μια ιδέα από food styling, κεντρίζει το ενδιαφέρον και υποδέχεται την παρέα με τις πιο δελεαστικές νοστιμιές.
Αρκετά με την περιγραφή … Τα υπόλοιπα στο «Μπακάλικο»
Μύδια αχνιστά
Χταπόδι μαγειρευτό
Καβούρι (λεμόνι,λάδι,κρεμμύδι)
Γαρίδες,σουπιές,μύδια με ρύζι
Ντοματοκεφτέδες
Σουπιές με μυρωδικά
Τηγανητά καλαμαράκια
Φάβα (κρεμμύδι,λάδι,ρίγανη)
Πατατοκεφτέδες
Σαλάτα με χόρτα(λάδι,λεμόνι,αλάτι)
Σαλάτα με ταραμά
Φέτα τυλιχτή ( μέλι,σουσάμι, φύλλο κρούστας)
Ντομάτα τριαντάφυλλο ( λάδι,ρίγανη,χοντρό αλάτι,ελιές)
Σαλάτα (μαρούλι,πιπεριά.ελιά)
Χταπόδι ξυδάτο(στο λαδόξυδο)