Την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 στις 4:00 το απόγευμα, με πρωτοβουλία του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών θα γίνει συγκέντρωση στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Μονάστρας στην Αμαλιάδα, στην περιοχή Τουμπάκι.
Δύο δάσκαλοι ζωγραφικής θα φέρουν τους μαθητές τους και με τη συμμετοχή και των υπόλοιπων παιδιών που θα βρίσκονται στην παιδική χαρά θα ζωγραφίσουν με θέμα τις τέσσερις εποχές.
Θα γίνει η έναρξη της νέας καμπάνιας του Δικτύου «Τοίχοι αλλιώς» με το μήνυμα: «Όταν μεγαλώσω θέλω…»
Θα υπάρχει κλόουν (κ. Γ. Σκουτέρη – Magic Ballons) όπου θα ψυχαγωγήσει μικρότερα παιδάκια που δε θα συμμετάσχουν στη ζωγραφική.
Στο χώρο θα βρίσκεται και η κ. Γ. Ανδρουτσοπούλου (Χειροπινελιές Χειροποίητες Δημιουργίες) όπου θα στήσει ένα μικρό εργαστήρι κατά τη διάρκεια του οποίου τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα φτιάξουν ένα μικρό χειροποίητο δωράκι για τη μαμά τους που γιορτάζει εκείνη την ημέρα.
Θα υπάρχει όλη τη μέρα κατάλληλη μουσική που θα ζωντανέψει την εκδήλωση.
Στο τέλος λίγο πριν νυκτώσει θα στηθεί το «υπαίθριο σινεμά» όπου θα προβληθεί μια ταινία για όλους τους παρευρισκομένους.














