ΣΟΥΠΑ BOUILLABAISSE.
Ο Master Chef και συντάκτης μας, Άγγελος Μπακόπουλος μας παρουσιάζει μέσα απο τις συνταγές του, τον μαγικό κόσμο των γεύσεων και της επαγγελματικής κουζίνας. Αποκλειστικά στο www.newlifestyle.gr μπορείτε να διαβάσετε τις συνταγές που τον έφτασαν στην κορυφή.
ΥΛΙΚΑ
200 ML ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ, 40 gr ΓΑΡΙΔΕΣ , 15 gr ΑΣΤΑΚΟ, 20 gr ΜΥΔΙΑ Η ΟΣΤΡΑΚΑ ΓΕΝΙΚΑ, 70 gr ΠΕΤΡΟΨΑΡΑ, 1 ΚΑΡΟΤΟ, 1 ΠΑΤΑΤΑ, 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ, 1 ΠΡΑΣΟ, 2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ, 2 ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ, 1 Κ.Σ ΠΕΛΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, 20 gr ΝΤΟΜΑΤΑ ΦΡΕΣΚΙΑ, ΑΛΑΤΙ.ΠΙΠΕΡΙ, ΣΑΦΡΑΝ, ΜΙΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΟΥΖΟ, ΣΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΡΑΘΟ, ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΗΡΟ, ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,,ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ,ΤΟ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΜΕ ΕΛΑΦΡΑ.
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΤΡΑΚΟΔΕΡΜΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΚΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΛΩΣΗ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΟΥΠΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ?