Κυπαρισσία: Τον σκότωσε γιατί θύμωσε με το λογαριασμό του κινητού!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η περιοχή της Κυπαρισσίας, από τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 39χρονος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, Κώστας Καρυτινός, όταν δέχτηκε θανάσιμο πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα από έναν 72χρονο, μέσα στο ίδιο του το κατάστημα, εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών.

«Ο άτυχος 39χρονος ήταν φρεσκοπαντρεμένος και έχει ένα παιδάκι ενός έτους, ήταν φιλικός και βοηθούσε πάντα όποιον πήγαινε να του ζητήσει την βοήθεια του. Όταν ο 72χρονος ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα και πυροβόλησε τον άτυχο άντρα, έξω από το κατάστημα του υπήρχε κόσμος που περίμενε στην ουρά»  είπε στο protothema.gr ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, περιγράφοντας το τραγικό περιστατικό.

Η ανακοίνωση της αλυσίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ για το θέμα
Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για την οποία εργαζόταν ο 39χρονος.
Σε αυτήν, αναφέρονται τα εξής:

«Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.
Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».

Πώς έγινε το φονικό

Το φονικό επεισόδιο σημειώθηκε  λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κυπαρισσία, όταν ο 72χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον επιχειρηματία Κώστα Καρυτινό, μέσα στο κατάστημά του, που εμπορεύεται είδη τεχνολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος άντρας επισκέφτηκε στις 11:30 το πρωί το κατάστημα  που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας, προκειμένου να πληρώσει κάποιο λογαριασμό.

Ο 72χρονος λογομάχησε με τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς ο ηλικιωμένος διαφωνούσε με τα ποσά στον λογαριασμό της σταθερής-κινητής τηλεφωνίας του. Αφού ο 39χρονος του εξηγούσε πως δεν γινόταν κάτι άλλο από το να πληρωθεί το ποσό και ότι δεν μπορούσε να αλλάξει ακόμα το πρόγραμμά του, ο 72χρονος έφυγε θυμωμένος.

Όταν επέστρεψε, κατευθύνθηκε στον άτυχο άντρα με το όπλο του (περίστροφο) στραμμένο πάνω του και τον πυροβόλησε μια φορά στην κοιλιακή χώρα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης παραδόθηκε τελικά στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Επόμενο Άρθρο