Ο Κόροιβος Αμαλιάδας αγωνίστηκε την Πέμπτη 12/2 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Elite League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας το Αιγάλεω και πήρε σημαντική νίκη με 71-79 σκορ.
Η ηλειακή ομάδα παρατάχθηκε με μόνο έναν ξένο παίκτη (τον Ντέβιν Ντέιβις). Αφού του Κένταλ Σμιθ έληξε το δίμηνο συμβόλαιο με το οποίο είχε έρθει, έληξε, κι από κει και πέρα κατά πληροφορίες , οι οικονομικές απαιτήσεις του για νέο ως το τέλος της σεζόν δεν κατέστη δυνατό να καλυφθούν κι ο παίκτης αποχώρησε. Η ομάδα πλέον θα φέρει άλλο ξένο (τελευταία αλλαγή που δικαιούται) και συζητάει με τον περυσινό πολύ καλό Γκλάσπερ (ως τώρα παίζει στην Α2 Ισραήλ) για να έρθει ξανά στην ομάδα.
- ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-20, 31-37 (ημίχρ.), 51-67 (διάστημα που ουσιαστικά ο Κόροιβος “καθάρισε” το ματς με τη διαφορά που πήρε), 71-79
- ΑΙΓΑΛΕΩ (Κορωνίδης): Μπράντφορντ 26 (5), Έλμορ 11, Χουχούμης 14 (1), Μπαλός 6, Κουρτίδης 12 (3), Κουστένης 2, Ντιπτσής
- ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Μάνος): Μάρκου, Λεμπέσης 6 (2), Ντέιβις 15 (1), Πιλάβιος 12, Παρασκευόπουλος 18 (1), Πετανίδης 12, Κάτζος 6 (2), Τάταρης 10 (1)
Αυτό το διάστημα διεξάγεται “διπλή” αγωνιστική, κι ο Κόροιβος την προσεχή Δευτέρα 16/2 στην Αμαλιάδα στις 5.00 το απόγευμα αγωνίζεται με τον Α.Σ. Παπάγου (ματς που αρχικά ήταν για την Κυριακή 15/2 αλλά μετατέθηκε). Με τον Κόροιβο να θέλει οπωσδήποτε κι αυτή τη νίκη για να αναρριχηθεί περισσότερο βαθμολογικά (αφού σαφώς είχε χάσει έδαφος το προηγούμενο διάστημα για την είσοδο στα πλέι οφ και με καλές συνθήκες σε αυτά…).


















