Ακολουθήστε μας:
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
No Result
View All Result
  • Επικοινωνία
Ηλεία Οικονομία
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result
Ηλεία Οικονομία
No Result
View All Result
Home Αθλητικά

ΑΟΛΑΠ: Η κοπή της πίτας – Το νέο πρόγραμμα και νέες ενέργειες για πίστα

9 Φεβρουαρίου 2017
ΑΟΛΑΠ: Η κοπή της πίτας – Το νέο πρόγραμμα και νέες ενέργειες για πίστα
ShareTweetPin

Σε μια πολύ πετυχημένη εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και η κοπή πίτας της ΑΟΛΑΠ, το βράδυ της Κυριακής, στο REX Cafe-Bar, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Την εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν ο βουλευτής κ. Κουτσούκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γεωργιόπουλος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης κ. Αριστειδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Πύργου κα Αγγελακοπούλου και κ. Ανδριόλας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ν. Ηλείας κ. Νικολούτσος, οι πρόεδροι και μέλη των Εμπορικών Συλλόγων και οι εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας και του Πυροσβετικού Σώματος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν βέβαια κι οι αγωνιζόμενοι και τα στελέχη της ΑΟΛΑΠ καθώς και πλήθος φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το τυχερό φλουρί της πίτας το κέρδισε ο μικρός γιος του κ. Τουμπέκη, διευθυντή της EuroBank.

[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:”144445″,”attributes”:{“alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”278″,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”480″}}]] 

Απολογισμός και σχεδιασμός

Ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ κ. Μιχάλης Αποστολόπουλος πήρε το λόγο και αναφέρθηκε αναλυτικά στις εκδηλώσεις του 2016, καθώς και στο καινούριο πρόγραμμα για το 2017. Ωστόσο αναφέρθηκε και σε ένα παλιό όνειρο που έχει παραμείνει στα… σκαριά, σε αυτό της δημιουργίας πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ηλεία. 

* Αναλυτικά η ομιλία του προέδρου της ΑΟΛΑΠ:

“Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΟΛΑΠ, Σας καλωσορίζω σε μια ιδιαιτέρως σημαντική για μας συνάντηση, που είναι και η ΠΡΩΤΗ για το έτος 2017.. Η κοπή της φετινής βασιλόπιτας ήταν μόνο η αφορμή. Η χρονιά που πέρασε παρότι γενικώς ήταν δύσκολη, νομίζω, ήταν μια γόνιμη χρονιά για το Σωματείο μας.

Το Δ.Σ., χωρίς περιττές κινήσεις, με τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε και με τη βοήθεια όλων σας, κατάφερε να πραγματοποιήσει της εξής αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις: 1) Διοργανώσαμε με τεράστια επιτυχία για πρώτη φορά στην Ηλεία, στις 26 & 27 Φεβρουαρίου 2016 το πρώτο Wild Terrain 4Χ4 σε συνεργασία με το Σωματείο «ΠΑΛΕ Αμαλιάδος» και το Δήμο Ήλιδος. 2) Διοργανώσαμε στις 2-3 Απριλίου 2016, το 37ο Ολυμπιακό Ράλλυ , σε συνδιοργάνωση την Περιφέρεια Δ. Ελλάδος, τον Δήμο Πύργου, την ΔΗΚΕ Πύργου και τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Με τεράστια επιτυχία, με εντυπωσιακό αριθμό συμμετοχών για το έτος 2016, 40 τον αριθμό, και καλή βαθμολογία Πρωταθληματικού Αγώνος από την ΟΜΑΕ. 3) Διοργανώσαμε στις 15- 16 Οκτωβρίου 2016, το 25ο Ράλλυ Σπρίντ Αμαλιάδος, σε συνδιοργάνωση την Περιφέρεια Δ. Ελλάδος, τον Δήμο Ήλιδος, με τεράστια οργανωτική επιτυχία και την μεγάλη ικανοποίηση των συμμετασχόντων. 4) Σε ατομικό επίπεδο 29 αθλητές μας συμμετείχαν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα- Κύπελλα – έπαθλα, κορυφαίες διοργανώσεις που προκήρυξε η Ομοσπονδία και πετύχαμε κορυφαίες διακρίσεις. Ενδεικτικές του επιπέδου Οδηγικής Ικανότητος των Αθλητών μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους κορυφαίους: Α)Μπαντούνας Ιωάννης, Πρωταθλητής Οδηγός Κυπέλλου Χώματος Ελλάδος Β)Λαϊνόπουλος Στέλιος, Δευτεραθλητής Οδηγός Κυπέλλου Χώματος Ελλάδος Γ)Παπαδόπουλος Αναστάσιος, Δευτεραθλητής Συνοδηγός Κυπέλλου Χώματος. Δ)Μάντεσης Χρήστος, Πρωταθλητής Οδηγός Κυπέλλου Αναβάσεων Πελοποννήσου. Ε) Πετρόπουλος Νικόλαος, Τριταθλητής Συνοδηγός Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου. Και Πρωταθλητής Συνοδηγός Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος – Ασφάλτου. ΣΤ)Αφοι Πανούτσου,(Θοδωρής και Παναγιώτης), Οδηγός-Συνοδηγός, εναλλάξ, Τριταθλητές στην κατηγορία F2 του Κυπέλλου Χώματος Ελλάδος.

Επίσης η Λέσχη μας συμμετείχε σε όλα τα Αθλητικά και Κοινωνικά γεγονότα που ζητήθηκε η βοήθειά της. Π.χ. 2 ος Ολυμπιακός Μαραθώνιος, 7 ον Ολυμπιακό Αγώνα της Ειρήνης, το νυχτερινό σιρκουϊ, του Ποδηλατοδρόμου Πύργου, στην «βραδιά των Άσσων», της Πατρίς Sport, στο «Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2016», στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Πύργου, στο Ράλλυ Σπρίντ Σπάρτης «Μολών Λαβέ», κ.λ.π.

* * * Αυτά πραγματοποιήθηκαν το 2016, και το ότι βρισκόμαστε εδώ είναι σημαντικό. Μέσα σ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε, με αυτή την οικονομική κατοχή που βιώνουμε , εμείς εδώ σήμερα τα αφήσαμε όλα στην άκρη γιατί μας συνδέει όλους μας κάτι κοινό. Το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό αυτού του τόπου. Όλοι μας, πιστεύω, είμαστε άτομα με όνειρα και ευαισθησίες. Σε ένα κοινωνικό- πολιτικό περιβάλλον που καταρρέει γύρω μας, μόνο ο αθλητισμός και ο πολιτισμός μπορεί και πρέπει να μείνει αλώβητος, ώστε να μας βοηθήσει να αντέξουμε… την κατάρρευση. Το νέο πρόγραμμα λοιπόν για το 2017 έχει ως εξής:

1 ον) 19 Φεβρουαρίου, Επιμορφωτικό Σεμινάριο Νέων και Παλιών Κριτών – Στελεχών. 2 ον)11 Μαρτίου, χοροεσπερίδα με βραβεύσεις των Αθλητών στο Κέντρο «ΡΟΤΟΝΤΑ». 3 ον)1-2 Απριλίου, το 38ο Ολυμπιακό Ράλλυ, Πρώτος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελλάδος. 4 ον)25-26-27 Μαΐου, το 6 ο Ιστορικό Ολυμπιακό Ράλλυ, Πρωταθληματικός Αγώνας με ιστορικά- κλασσικά αυτοκίνητα. 5 ον)16-17 Σεπτεμβρίου, αγώνας δεξιοτεχνίας- drift. 6 ον)7-8 Οκτωβρίου, το 26ο Ράλλυ Αμαλιάδας, ο 5 ος Γύρος του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος Ελλάδος. 7 ον)Νοέμβριος, το 2 ο Wild Terrain 4X4, αγώνας του Επάθλου Κεντρικής Ελλάδος & Πελοποννήσου. 8 ον)Συμμετοχή σε όλες τις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα μας ζητηθεί βοήθεια. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις για να πραγματοποιηθούν, χρειαζόμαστε δίπλα μας συμπαραστάτες μας την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, τους Δήμους της Ηλείας, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, το Δασαρχείο, και φυσικά τους χορηγούς μας και όλους εσάς τους πιστούς μας φίλους. Και τώρα κάτι που πονάει πολύ, προσωπικά εμένα και μετά όλους εσάς….

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Είναι γνωστό ,ότι εδώ και χρόνια η ΑΟΛΑΠ με την ηθική υποστήριξη των χιλιάδων φίλων της ,ονειρεύτηκε και ονειρεύεται την δημιουργία Πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού στον Πύργο . Το όνειρο μας αυτό δεν είναι μια ματαιόδοξη επιθυμία κάποιων, οι οποίοι έχουν μετρήσει λάθος την σχέση αναγκών και δυνατοτήτων της περιοχής αλλά σχέδιο συμμετοχής στις ανάγκες ανάπτυξης και διεξόδων του Νομού.

Η Πίστα ως σχέδιο δεν αφορά μόνο του φίλους κάποιων εκδηλώσεων μηχανοκίνητου αθλητισμού η κάποιους <τρελούς>, που ψάχνουν πίστα για τρέχουν , αλλά όλους του κατοίκους του Νομού.

Τους αφορά διότι η Πίστα θα χρησιμοποιείται: ως Πίστα μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης , χώρος πολλαπλών πολιτιστικών εκδηλώσεων , ποδηλατοδρόμιο και μια σειρά άλλες χρήσεις. Οι χρήσεις αυτές θα παρέχουν στο σύνολο των μελών μιας Οικογένειας, υγιείς δράσεις ψυχαγωγίας και κάλυψης του ελεύθερου χρόνου.

Εάν, χωρίς την ύπαρξη Πίστας, η ΑΟΛΑΠ διοργανώνει κάθε χρόνο εκδηλώσεις ,προσελκύοντας χιλιάδες φίλους του Αθλήματος από όλη την Ελλάδα, με την δημιουργία Πίστας, οι φίλοι του Αθλήματος –Επισκέπτες του Νομού θα πολλαπλασιασθούν και μαζί τους θα πολλαπλασιασθούν τα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη του Νομού.

Αξίζει να λάβουμε υπόψη μας ότι ένας Επισκέπτης του Νομού μας, με αφορμή μια εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού ,αφήνει στην τοπική αγορά τουλάχιστον τριπλάσια χρήματα από ένα απλό τουρίστα που έρχεται με ένα group. Αυτό δεν χρειάζεται να το αποδείξουμε, όπως επίσης δεν χρειάζεται να αποδείξουμε ότι για την επιτυχία του εγχειρήματος χρειαζόμαστε, όλους του φορείς του Νομού μαζί μας ,διότι από μόνοι μας μόνο την τεχνική διαχείριση μπορούμε να κάνουμε .

Εν συντομία για το θέμα της πίστας έχουμε κάνει τα εξής: 1) Ετοιμάσαμε το πλήρης φάκελο και παραδώσαμε στον Νομαρχιακό Συμβούλιο, επί Νομαρχίας Χαρ. Καφύρα, το οποίο και εξέφρασε θετική γνωμοδότηση για την παραχώρηση της έκτασης. 2) Στην συνέχεια απευθυνθήκαμε στους φορείς του Νομού (Δήμους- Επιμελητήρια – Εμπορικοί Σύλλογοι), το σύνολο των οποίων ανταποκρίθηκε με αποφάσεις Δ.Σ και ψηφίσματα υπέρ της παραχώρησης έκτασης Λίμνης Μουριάς, άγονα χωράφια και της δημιουργίας Πίστας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο συγκεκριμένο χώρο. 3) Στείλαμε το αίτημα μαζί με το φάκελο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, γραφείο Αγροτικής Γής, που ανήκει η έκταση και το συγκεκριμένο γραφείο ζήτησε την γνωμοδότηση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών για το θέμα (Γεωργίας, Αρχαιολογίας, ΕΟΤ, Κτηνοτροφίας και πολλές άλλες), το σύνολο των οποίων, εκφράστηκαν θετικώς με τις υπογραφές τους, για το συγκεκριμένο θέμα και ο φάκελος πλήρης πλέον πήγε πάλι στο Υπουργείο (Προϊσταμένη κ. Μαντέλη)και εμείς περιμέναμε για να προχωρήσει το αίτημα. 4) Ξαφνικά, μας ζήτησαν και προμελέτη Περιβαλλοντικών Όρων κάτι που στην πράξη είναι αδύνατον, αφού το έργο δεν είναι δυνατόν να σχεδιαστεί, σε αυτή την φάση. Εμείς όμως προχωρήσαμε και στην σύνταξη ΝΕΟΥ φακέλου, με μια γενική προμελέτη περιβαλλοντικών όρων σύμφωνα με το γενικό πλαίσιο που διέπει τέτοια έργα, την οποία το ΥΠΕΧΩΔΕ, δεν εγκρίνει διότι δεν έχει σχεδιαστεί το έργο. Σωστή απόφαση. Αλλά εμείς, δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα έργο σε μία έκταση που δεν μας έχει παραχωρηθεί ακόμη. Ένα ενδεικτικό κόστος μίας τέτοιας μελέτης ανέρχεται στις 70.000 έως 100.000 ευρώ. 5) Από αυτό το σημείο, αποτελούσε, κατά την γνώμη μας, παράλογη απαίτηση και μια κωλυσιεργία τότε από το συγκεκριμένο γραφείο, διότι ασχολιόταν με την «υπόθεση Βατοπεδίου» και η εξασφάλιση του Δημόσιου συμφέροντος θα εξασφαλιστεί από ενδιάμεσες εγκρίσεις των μελετών, όταν θα σχεδιαστεί το έργο, και αφού προηγουμένως παραχωρηθεί η έκταση στον φορέα διαχείρισης. 6) Όλοι εσείς ανταποκριθήκατε στην προσπάθειά μας, με την συγκέντρωση των 5.000 υπογραφών, για την υλοποίηση του ονείρου….

– Εν συντομία η πρόταση μας περιλαμβάνει ξανά: 1]Νέα προσπάθεια Παραχώρηση έκτασης 2]Πρόσκληση σε όλους του Φορείς του Νομού για δημιουργία Φορέα διαχείρισης και συμμετοχή σε αυτόν.[Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ,Δήμους, Επιμελητήριο κ.λ.π.] 3]Παραχώρηση όλων των στοιχείων του φακέλου μας στον Φορέα που θα δημιουργηθεί ,όπως και των προτάσεων Ιδιωτικών φορέων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως Επενδυτές ώστε να προχωρήσουν οι συζητήσεις και η τελική επιλογή από τον Φορέα. 4]Σταδιακή ανάπτυξη και υλοποίηση του Σχεδίου σε ορίζοντα πενταετίας ,ώστε στο τέλος να έχουμε ένα πλήρες πολυπολιτισμικό και μαζικό αθλητικό κέντρο, με κύριο άξονα την Πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού. με την προσδοκία της ενεργούς υποστήριξης σας !!! Θέλω να ευχηθώ, προσωπικά και εκ μέρους του Δ.Σ, σε όλες και όλους σας χρόνια πολλά, με υγεία και στη νέα χρονιά να ικανοποιηθούν όλες οι προσδοκίες σας.

– Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης: 1)Το Καφέ ΡΕΞ για την αίθουσα του χώρου LIVE, κ. Δημ. Μάρκο 2) Το Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής «ΗΛΒΙΖΑΧ» Αφοί Χρονόπουλοι 3) Τους Αφοί Λεωνίδα και Σωτήρη Παναγόπουλο, για την προβολή της εικόνας. 4)Τα Καταστήματα Κοσμημάτων: Εξαρχόπουλος, για το αθλητικό ρολόι και τους Αφοί Μάκης και Αλέξης Ρουσόπουλοι, για το αντρικό ρολόι με χρονόμετρο , 5)Την «Δωροτεχνική», κύριο Τάσο Γιαμπαστή, για την εκτύπωση και την προσφορά των 2 δερμάτινων αντζετών με το κομπιουτεράκι τους. και 6) Το Ανθοπωλείο «Μοσχόπουλος», για την υπέροχη σύνθεση. Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας εδώ στην Ελλάδα. Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει και να μην το βάλουμε κάτω. Θα προσπαθήσουμε, σαν τον Φοίνικα να ξαναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας και να ξαναχτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας! Εύχομαι σε όλους σας προσωπική Ευτυχία και Καλή Χρονιά. Σας ευχαριστώ πολύ”.  

[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_original”,”fid”:”144446″,”attributes”:{“alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”540″,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”960″}}]]

ShareTweetPin
Προηγούμενο Άρθρο

Οι εφημερίες σε Πύργο – Αμαλιάδα – Νομός Ηλείας (08/02)

Επόμενο Άρθρο

Επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα -Πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή

Σχετικά Άρθρα

Οι 15 πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης
Life Style

Οι 15 πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης

23 Ιανουαρίου 2021
Στην εκπομπή “Οικογενειακές Ιστορίες” συμμετείχε η Πυργιώτισα Αθανασία Κατσηδήμα
Πολιτισμός

Στην εκπομπή “Οικογενειακές Ιστορίες” συμμετείχε η Πυργιώτισα Αθανασία Κατσηδήμα

23 Ιανουαρίου 2021
Πέθανε ο διάσημος δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ
Κόσμος

Πέθανε ο διάσημος δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ

23 Ιανουαρίου 2021
Το ανέκδοτο της ημέρας : 5 συμβουλές για … να προσέχετε !
Life Style

Το ανέκδοτο της ημέρας : Κούρεμα ή ξύρισμα;

23 Ιανουαρίου 2021
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταία Νέα

Πέθανε ο διάσημος δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ
Κόσμος

Πέθανε ο διάσημος δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ

23 Ιανουαρίου 2021
Το ανέκδοτο της ημέρας : 5 συμβουλές για … να προσέχετε !
Life Style

Το ανέκδοτο της ημέρας : Κούρεμα ή ξύρισμα;

23 Ιανουαρίου 2021
Κορωνοϊός: 605 νέα κρούσματα (1 η Ηλεία) – 24 ακόμα θάνατοι – 292 οι διασωληνωμένοι (23/1)
Υγεία

Κορωνοϊός: 605 νέα κρούσματα (1 η Ηλεία) – 24 ακόμα θάνατοι – 292 οι διασωληνωμένοι (23/1)

23 Ιανουαρίου 2021
Πύργος: Θρήνος στην Αστυνομία Ηλείας – «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο αστυνομικός Δημήτρης Κίτσος
Τοπικά

Πύργος: Θρήνος στην Αστυνομία Ηλείας – «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο αστυνομικός Δημήτρης Κίτσος

23 Ιανουαρίου 2021
Επόμενο Άρθρο
Επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα -Πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή

Επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα -Πιθανότατα την ερχόμενη Κυριακή

Η Digea ρίχνει «μαύρο» στο Mega τα μεσάνυχτα-Η απάντηση των εργαζομένων του καναλιού

Η Digea ρίχνει «μαύρο» στο Mega τα μεσάνυχτα-Η απάντηση των εργαζομένων του καναλιού

Στον Πύργο την Κυριακή ο Ηλ. Κασιδιάρης – Ομιλία και παρουσίαση βιβλίου

Στον Πύργο την Κυριακή ο Ηλ. Κασιδιάρης – Ομιλία και παρουσίαση βιβλίου

Ηλεία Οικονομία

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

iliaoikonomia.gr

  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Η Ταυτοτητά Μας

Follow Us

  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Φορολογικά
    • Επιχειρήσεις
  • Οικονομία
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

Να μην ξαναεμφανιστεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις.

Ηλεία Οικονομία
Powered by  GDPR Cookie Compliance
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των cookies.

Εάν απενεργοποιήσετε αυτό το cookie, δεν θα μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο θα πρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ξανά τα cookie.

Cookies Τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο και οι πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας βοηθά να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Πιο αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

Cookie Διάρκεια Χρήση
_ga 2 Έτη Αναγνώριση χρηστών
_gid 24 Ώρες Αναγνώριση χρηστών
_gat 1 Λεπτό Ρύθμιση ρυθμού αιτήματος

Ενεργοποιήστε πρώτα τα απαραίτητα cookie για να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας!