Η λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας θα διεξαχθεί και αυτό το Σάββατο 12 Νοέμβριου 2016 στους δρόμους έξω από τον χώρο όπου διεξάγεται στο παρκινγκ του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας, διότι αφενός οι εργασίες τοποθέτησης στεγάστρων δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη και αφετέρου κατόπιν επιθυμίας πολλών ενδιαφερομένων, συνεχίζεται από το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Ήλιδας η παραλαβή αιτήσεων μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σχετικά με τη χορήγηση των θέσεων στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας.
Υπενθυμίζεται ότι τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίζουν οι ενδιαφερόμενοι στο τμήμα Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου (κτίριο Ραδιοφωνικού Σταθμού – Αγ. Τρύφωνος 5) είναι τα εξής:
- Φωτοτυπία ταυτότητας.
- Φωτοτυπία της θεωρημένης άδειας
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
- Για δικαιούχο με αναπηρία χρειάζεται πιστοποίηση αναπηρίας από ΚΕ.Π.Α.
- Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 στην οποία ο/η ενδιαφερόμενος/η θα δηλώνει υπεύθυνα σε ποιες λαϊκές αγορές προσέρχεται.