Στην Πάτρα βρίσκεται ανεπίσημα σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων και υπεύθυνος για θέματα αυτοδιοίκησης του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Καμίνης, ο οποίος θα έχει σειρά επαφών με στελέχη του κόμματος στο νομό για θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοδιοίκηση και τις επικείμενες εκλογές.
Ο κ. Καμίνης, οπως λένε οι πληροφορίες, θα συναντήσει τον Περφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τους αντιπεριφερειάρχες και τους δημάρχους Ερυμάνθου Θανο Καρπή και Δυτικής Αχαϊας Ανδρέα Νικολάου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. έχει καταλήξει για τους υποψηφίους που θα στηρίξει στην περιοχή στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση. Στην περιφέρεια θα στηριξει τον Απόστολο Κατσιφάρα και στο δήμο της Πάτρας τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο.
dete.gr












