Η παράδοση θέλει κάθε 25η Μαρτίου να φτιάχνεται η αλιάδα ή σκορδαλιά με βακαλάο…
Στο Οινομαγειρείο “Τα Μαγούλιανα” η σκορδαλιά φτιάχνεται στο γουδί όπως το έφτιαχναν οι παλιοί για να…κορδώσει! Σε λίγες ημέρες από σήμερα, θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες καθώς όλα πρέπει να είναι έτοιμα για το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου!
[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_original”,”fid”:”146127″,”attributes”:{“alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”400″,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”600″}}]]
[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_original”,”fid”:”146128″,”attributes”:{“alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”400″,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”600″}}]]
Στο Οινομαγειρείο “Τα Μαγούλιανα” επιτυγχάνουν στην γευσιτεχνία μαγειρεύοντας τις οικογενειακές συνταγές της οικογένειας με τη χρήση Α’ ποιότητας φρέσκιες , ποιοτικά επιλεγμένες τοπικές πρώτες ύλες!
Η κα.Βίκυ ανυπομονεί να προσφέρει στους πελάτες της την παραδοσιακή σκορδαλιά και τον τηγανισμένο βακαλάο…
Το οινομαγειρίο «Τα Mαγούλιανα» που βρίσκεται στην Αμαλιάδα Ηλείας (έναντι ΔΕΗ Αμαλιάδας), θα ετοιμάσουν για εσάς παραδοσιακή σκορδαλιά και σας προσκαλούν να την δοκιμάσετε…
[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_original”,”fid”:”146129″,”attributes”:{“alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”400″,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”600″}}]]
Μπορείτε να κάνετε από τώρα τις κρατήσεις σας στο τηλέφωνο 26220 23408 !