Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ήλιδας σάς προσκαλεί στο παραδοσιακό πανηγύρι που διοργανώνει αυτό το Σάββατο, 24 Ιουνίου (του Άι Γιάννη του Ριγανά ή Κλήδονα), στο Παλούκι, στις 9 μ.μ.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Στέφανος Φίλος (βιολί), Χαρούλα Τσαλπαρά (ακορντεόν, τραγούδι), Μαρίνα Καλλιαντάση (τραγούδι), Θεοδώρα Αθανασίου (κιθάρα, τραγούδι), Δημήτρης Μπρέντας (κλαρίνο), Γιάννης Νιάρχος (τραγούδι), Λουκάς Μεταξάς (κρουστά).
Ελάτε όλοι, μεγάλοι και μικροί, να χορέψουμε παρέα και να διώξουμε το κακό -όπως λένε- πηδώντας τις φωτιές, που θα ανάψουμε με τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια!
[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_original”,”fid”:”149471″,”attributes”:{“alt”:””,”class”:”media-image”,”height”:”918″,”typeof”:”foaf:Image”,”width”:”656″}}]]