Ακολουθήστε μας:
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • Επικοινωνία
Ηλεία Οικονομία
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result
Ηλεία Οικονομία
No Result
View All Result

Κοτόπουλο φιλέτο πανέ με τραγανή κρούστα από νιφάδες βρώμης

9 Οκτωβρίου 2025
Κοτόπουλο φιλέτο πανέ με τραγανή κρούστα από νιφάδες βρώμης
30′ προετοιμασία
25′ μαγείρεμα
Σύνολο: 55′

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε κοτόπουλο φιλέτο πανέ με τραγανή κρούστα από νιφάδες βρώμης, αρχικά ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το 1 κουταλάκι πάπρικα και αλατοπίπερο.
  2. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα ασπράδια με τον αυγοδάρτη, ελαφρά, μέχρι να αρχίσουν να κάνουν έναν λεπτό αφρό. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε μίξερ χειρός, βάζουμε μεσαία ταχύτητα και δεν χτυπάμε για περισσότερο από 40 δευτερόλεπτα.
  3. Σε ένα τρίτο μπολ ανακατεύουμε καλά τις τριμμένες νιφάδες βρώμης, τα χοντροτριμμένα αμύγδαλα, το δεύτερο κουταλάκι πάπρικα και αλατοπίπερο κατά βούληση.
  4. Βάζουμε σε δυνατή φωτιά μια βαθιά κατσαρόλα ή ένα βαθύ τηγάνι με μπόλικο ελαιόλαδο (περίπου 600 – 800 ml), να ζεσταθεί πολύ καλά.
  5. Με το ένα χέρι βουτάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο αλεύρι με την πάπρικα, να καλυφθούν με το μείγμα από όλες τις πλευρές. Τα βάζουμε λίγα-λίγα, υπολογίζοντας περίπου 6 – 7 κομμάτια τη φορά.
  6. Έπειτα, τινάζουμε τα κομμάτια να πέσει το περιττό αλεύρι και τα βουτάμε στο ασπράδι, να καλυφθούν καλά. Με το άλλο χέρι τα βγάζουμε και τα ρίχνουμε στο μπολ με τη βρόμη και το αμύγδαλο. Φροντίζουμε να τα κυλήσουμε καλά πάνω στο μείγμα, ώστε να καλυφθούν εντελώς και να μη μείνουν κενά και η κρούστα να είναι ομοιόμορφη. Μέχρι να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία του παναρίσματος για τα πρώτα κομμάτια, θα έχει ζεσταθεί και το λάδι. Αν δεν βγάζει έναν ελαφρύ καπνό, περιμένουμε λίγο ακόμη. Το σημαντικό είναι να έχει κάψει καλά το λάδι, ώστε να γίνει τραγανή η κρούστα και να μην το απορροφήσει.
  7. Τα ρίχνουμε στο σκεύος λίγα-λίγα και τηγανίζουμε για περίπου 4 – 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.
  8. Τα κομμάτια πρέπει να καλύπτονται εντελώς από το ελαιόλαδο και να μην είναι στριμωγμένα. Λόγω της πάπρικας, θα πάρουν σκούρο κόκκινο- καφετί χρώμα.
  9. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας. Τα αφήνουμε να σταθούν για 1 λεπτό και να στραγγίξουν από το περιττό λάδι, προτού τα μεταφέρουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος
  10. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια.
  11. Σερβίρουμε με μια φρέσκια σαλάτα.

gastronomos.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Διαβήτης: Καινοτόμο εργαλείο κάνει διάγνωση μέσω της αναπνοής

Επόμενο Άρθρο

Έγκλημα στη Φοινικούντα: Ψάχνουν τον δολοφόνο στην Ηλεία-Τι λένε μάρτυρες

Σχετικά Άρθρα

Μελομακάρονα: 26 συνταγές-ιδέες για όλα τα γούστα
Συνταγες

Μελομακάρονα: 26 συνταγές-ιδέες για όλα τα γούστα

4 Δεκεμβρίου 2025
Κολοκυθόσουπα με κάστανα και φέτα
Συνταγες

Κολοκυθόσουπα με κάστανα και φέτα

3 Δεκεμβρίου 2025
Αρμένικα γλυκά ψωμάκια με ταχίνι
Συνταγες

Αρμένικα γλυκά ψωμάκια με ταχίνι

2 Δεκεμβρίου 2025
Ζεστά ροφήματα: Διάφορες συνταγές για τις νύχτες του χειμώνα
Συνταγες

Ζεστά ροφήματα: Διάφορες συνταγές για τις νύχτες του χειμώνα

1 Δεκεμβρίου 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταία Νέα

Το μυστικό που προλαμβάνει την άνοια και αναζωογονεί τον εγκέφαλο
Υγεία

Άνοια: «Αόρατοι» ασθενείς οι φροντιστές που εξίσου χρειάζονται στήριξη

4 Δεκεμβρίου 2025
Ποδόσφαιρο: Πρόγραμμα και διαιτητές των τοπικών αγώνων (Α’ – Β’ – Γ’)
Αθλητικά

Ποδόσφαιρο: Πρόγραμμα και διαιτητές των τοπικών αγώνων (Α’ – Β’ – Γ’)

4 Δεκεμβρίου 2025
Μαρία Καρυστιανού για Άγνωστο Στρατιώτη: Tο μνημείο παραδίδεται στα περιστέρια και στα κινητά των τουριστών – Θα γράψουμε τα ονόματα των παιδιών μας με το αίμα μας
ΤΕΜΠΗ

Καρυστιανού: ΟΠΕΚΕΠΕ & Τέμπη έχουν κοινή ρίζα το Άρθρο 86 – Καταγγελία στο ευρωκοινοβούλιο

4 Δεκεμβρίου 2025
Πύργος: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 48 χρόνια του ο Αλέξης Μυλωνόπουλος
Τοπικά

Πύργος: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 48 χρόνια του ο Αλέξης Μυλωνόπουλος

4 Δεκεμβρίου 2025
Επόμενο Άρθρο
Πύργος: 10 χιλ. ευρώ πρόστιμο & σύλληψη για δυο επιχειρηματίες εστίασης

Έγκλημα στη Φοινικούντα: Ψάχνουν τον δολοφόνο στην Ηλεία-Τι λένε μάρτυρες

Έξι νεκροί σε ισραηλινή επίθεση – Φόβοι για περιφερειακή ανάφλεξη

H Χαμάς κήρυξε τέλος στο πόλεμο-Το Ισραήλ ενέκρινε το σχέδιο ειρήνης Τράμπ

Παροχές: Εξομοιώνονται οι τρίτεκνοι με τους πολύτεκνους

Ποιοι γονείς δικαιούνται το νέο μηνιαίο voucher 800 ευρώ

Ηλεία Οικονομία

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

iliaoikonomia.gr

  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Η Ταυτοτητά Μας

Follow Us

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις .

  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Φορολογικά
    • Επιχειρήσεις
  • Οικονομία
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των cookies.

Cookies Τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο και οι πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας βοηθά να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Πιο αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

CookieΔιάρκειαΧρήση
_ga2 ΈτηΑναγνώριση χρηστών
_gid24 ΏρεςΑναγνώριση χρηστών
_gat1 ΛεπτόΡύθμιση ρυθμού αιτήματος