Μαρία Χατζηστεφανή – Το βιογραφικό, ο σύζυγος, τα παιδιά, τα καλλυντικά, τα βιβλία, το Ίνσταγκραμ, η Rodial και το Dragons’ Den

Η Μαρία Χατζηστεφανή είναι ιδρύτρια της εταιρείας “Rodial” η οποία έχει καλλυντικά, η καταγωγή της είναι από την Μυτιλήνη και το βιογραφικό της είναι πολύ πλούσιο από πολύ μικρή ηλικία. Είναι μία γυναίκα “διάνοια” που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, ξεκινώντας κυριολεκτικά από το μηδέν.

Η ίδια έχει καταφέρει η εταιρεία της, “Rodial”, να γίνει γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο και να συνεργαστεί με μερικές από τις πιο γνωστές σταρ του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων οι: Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Angelina Jolie κι άλλες. Στο Dragons’ Den έρχεται γεμάτη όρεξη για να βρει τον έναν που θα στηρίξει και θα επενδύσει τα λεφτά της…

Διαβάστε παρακάτω μερικές σημαντικές πληροφορίες για την επαγγελματική και προσωπική ζωή της: 

Η καταγωγή και οι σπουδές της

Η καταγωγή της είναι από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Μυτιλήνη. Ωστόσο, τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε μαζί με την οικογένειά της στην Αθήνα. Αφότου τελείωσε το σχολείο, η Μαρία Χατζηστεφανή έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συγκεκριμένα πέρασε Αγγλική Φιλολογία και λίγα χρόνια μετά αποφοίτησε. Μόλις τελείωσε την σχολή της και πήρε το πτυχίο της, μετακόμισε στις ΗΠΑ και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Columbia.

H εταιρεία καλλυντικών “Rodial”

Από μικρή ηλικία η Μαρία Χατζηστεφανή είχε ιδιαίτερη αγάπη στα καλλυντικά. Έτσι το 1999 έχοντας ως πρότυπο την χειροποίητη κρέμα από ρόδι που χρησιμοποιούσε η γιαγιά της, αποφάσισε να ιδρύσει την δική της εταιρεία με τίτλο “Rodial”. Η εταιρεία δεν άργησε να τραβήξει τα βλέμματα των καταναλωτών, με αποτέλεσμα μέσα σε δέκα χρόνια να σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων. Τα προϊόντα της βρίσκονται σε πολυκαταστήματα περισσότερων από 35 χωρών. Ωστόσο, η ίδια ποτέ δεν επαναπαύεται στην επιτυχία της και πάντα προσπαθεί να βρίσκει καινούργιες ιδέες και να εξελίσσεται.

Η προσωπική της ζωή

Εκτός από μία πολύ επιτυχημένη επιχειρηματία, η Μαρία Χατζηστεφανή είναι και μία πολύ επιτυχημένη και ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα. Συγκεκριμένα, είναι μαζί με τον σύζυγό της περισσότερα από 20 χρόνια, καθώς γνωρίζονται από όταν σπούδαζαν μαζί. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους και εκτός από ζευγάρι, συνεργάζονται και επαγγελματικά, καθώς εκείνος έχει αναλάβει το οικονομικό κομμάτι της εταιρείας.

Τα βιβλία και η ζωή ως συγγραφέας

Παρόλο που είναι αρκετά πιεσμένη χρονικά και ασχολείται συνεχώς με την εταιρεία της, η αγάπη της για την συγγραφή την έκανε να γράψει τα δικά της βιβλία.

Το πρώτο της βιβλίο το έγραψε το 2017 με τίτλο “How To Be An Overnight Success” και έπειτα κυκλοφόρησαν άλλα δύο βιβλία της.

https://debater.gr/

Επόμενο Άρθρο