Αναγνώστης του iliaoikonomia.gr μας έστειλε φωτογραφίες για να δείξει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους αγροτικούς δρόμους του Δήμου Ολυμπίας και συγκεκριμένα στις περιοχές του Κλαδέου ποταμού και του χωριού Λάσδικα όπου ο αναγνώστης μας καταγγέλλει ότι ο δρόμος εκεί είναι με χώματα και λακκούβες όπου τον χειμώνα η κατάσταση γίνεται χειρότερη με τα νερά ενώ τώρα την άνοιξη τα χόρτα έχουν σχεδόν κλείσει επί της ουσίας την πρόσβαση.
Ο αναγνώστης μας καταγγέλλει επίσης ότι μπορεί να υπάρξει και κίνδυνος πυρκαγιάς αφού τα χόρτα είναι ακαθάριστα και η πυροσβεστική εάν συμβεί κάτι δεν θα μπορεί να περάσει από τον δρόμο.
Θα πρέπει λοιπόν οι αρμόδιοι στο Δήμο Ολυμπίας να κοιτάξουν το σημείο αυτό και να δώσουν λύση γιατί πολλοί αγρότες της περιοχής δεν μπορούν να πάνε στα χωράφια τους.















