Φαίνεται πως πήρε πάλι μπροστά το έργο της παράκαμψης του Αγίου Ιωάννη που θα οδηγεί κατευθείαν στη εθνική Πατρών-Πύργου και στην Ολυμπία Οδό και έτσι θα συνδέει το Κατάκολο με το μεγάλο οδικό δίκτυο.
Μετά από χρόνια αδράνειας και πολλών …επανεκινήσεων που έχει κάνει η Περιφέρεια Δ.Ελλάδας, αυτές τις ημέρες μηχανήματα έχουν πιάσει πάλι δουλειά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο αυτή τη φορά αναμένεται να παραδοθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος χρόνου. Εξάλλου δεν απομένουν πολλά ακόμα να γίνουν και έτσι δεν θα υπάρξει περισσότερη καθυστέρηση.
Είναι αδιανόητο όμως ένα έργο τόσο σημαντικό για την οικονομία της περιοχής μας να παραπέει τουλάχιστον 6 χρόνια τώρα και κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη. Ας ελπίσουμε να τελειώσει και να μην αποτελεί η νέα επανεκίνηση μια ακόμη προεκλογική …φούσκα.

















