Το Σάββατο 8/2 και την Κυριακή 9/2 διεξάγονται με την 19η αγωνιστική τα πρωταθλήματα των Α’ και Β’ κατηγορίας των Τοπικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.
Ένας αγώνας, ιδιαίτερα σημαντικός μάλιστα για ολόκληρη την εξέλιξη της Α’ στο αν θα γίνουν Πλέι οφ ή όχι, διεξάγεται τη Δευτέρα 10/2 (Θύελλα Πύργου – Ηλειακός Λεχαινών, στο στάδιο Πύργου, στις 4.30 μ.μ.).
Ενώ για το πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας διεξάγεται η 11η αγωνιστική (τελευταία του α’ γύρου).
Αναλυτικότερα:
– Για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, διεξάγονται, ένα ματς το Σάββατο, τρία ματς την Κυριακή κι ένα ματς τη Δευτέρα (ρεπό η Δόξα Ν.Μ.)
– Για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, τρία ματς το Σάββατο και τέσσερα ματς την Κυριακή
– Για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, τέσσερα ματς το Σάββατο και πέντε ματς την Κυριακή (ενώ για τον 2ο όμιλο έγινε ήδη στις 5/2: Άρης Δήμητρας – Αστέρας Αμαλιάδας Β 0-0)
* Η βασική ώρα έναρξης των μεσημεριανών αγώνων Σαββάτου και Κυριακής έχει πλέον οριστεί στις 3.30 μ.μ.
Το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές, ορίστηκαν ως εξής: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ – https://www.eps-ilias.gr/?page_id=4677