Ακολουθήστε μας:
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
No Result
View All Result
  • Επικοινωνία
Ηλεία Οικονομία
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result
Ηλεία Οικονομία
No Result
View All Result

Σαλαμίνα: «Έκανε σχέση με άλλον, τρελάθηκα και τη σκότωσα» – Ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του ο 71χρονος

5 Δεκεμβρίου 2023
Σαλαμίνα: «Έκανε σχέση με άλλον, τρελάθηκα και τη σκότωσα» – Ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του ο 71χρονος

Ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονου συντρόφου στη Σαλαμίνα του ο 71χρονος ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o 71χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 43χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως το όπλο του εγκλήματος -μία καραμπίνα- την αγόρασε πριν από μερικές ημέρες μαζί με τις σφαίρες από έναν άγνωστο σε λαϊκή του νησιού.

Η συνέχεια είναι δυστυχώς γνωστή. Ο άνδρας πήγε στο σπίτι που έμενε το θύμα με τη μητέρα και τον γιο της και την σκότωσε. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της ενώ όπως έγινε γνωστό, είχε καταφύγει στο πατρικό της γιατί φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση.

Ο άνδρας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (5/12) από το στίγμα του κινητού του στο Κερατσίνι, μέσα στο αυτοκίνητο που είχε πάρει από την 43χρονη, ενώ έψαχνε καταφύγιο.

«Εγώ ήθελα να απομακρύνω το παιδί μου» – Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης

Για τον 71χρονο μίλησε νωρίτερα ο πρώην σύζυγος της 43χρονης, φανερώνοντας πως οι δυο τους είχαν γνωριστεί και δεν του είχε δώσει «και την καλύτερη εντύπωση».

«Ένα παιδάκι έχουμε, ένα παιδάκι στο φάσμα του αυτισμού, δεν μιλάει και τόσο καλά. Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με έναν άνθρωπο εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι» είπε στον Alpha.

Σε ερώτηση για το τι του είπε η μητέρα της 43χρονης, απάντησε «ότι πήγε στο πατρικό και το παιδί μου είχε φύγει με το ταξί για να πάει στο σχολείο του, πήγε στο σπίτι και την πυροβόλησε, στο πατρικό της» ενώ σχετικά με το αν την είχε απειλήσει, τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι επ’ αυτού.

Όσο για το αν είχε γνωρίσει τον 71χρονο σύντροφο του θύματος, είπε ότι τον είχε συναντήσει. «Είχαμε έρθει σε επαφή έτσι απλά, δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εντύπωση αλλά δεν είχαμε πολλά-πολλά. Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω. Και τα Σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ. Από ό,τι ξέρω ήταν οδηγός σε πούλμαν, βανάκι που έπαιρνε από το σχολείο παιδάκια. Εκεί τον γνώρισε γιατί είχε πάει το παιδάκι μας σε ένα σχολείο. Εκεί γνωρίστηκαν γιατί είχε μπει συνοδηγός τότε η πρώην γυναίκα μου».

 

 

Στο Κερατσίνι συνελήφθη- από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά- ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε στο Κερατσίνι, μέσα στο αυτοκίνητο που είχε πάρει από την 43χρονη ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο με το οποίο φέρεται να έγινε το έγκλημα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της ενώ όπως έγινε γνωστό, είχε καταφύγει στο πατρικό της γιατί φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση.

Για τον 71χρονο σύντροφο μίλησε νωρίτερα ο πρώην σύζυγος της 43χρονης, φανερώνοντας πως οι δυο τους είχαν γνωριστεί και δεν του είχε δώσει «και την καλύτερη εντύπωση».

«Ένα παιδάκι έχουμε, ένα παιδάκι στο φάσμα του αυτισμού, δεν μιλάει και τόσο καλά. Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με έναν άνθρωπο εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι» λέει στον Alpha και την εκπομπή Tlive.

Σε ερώτηση για το τι του είπε η μητέρα της 43χρονης, απάντησε «ότι πήγε στο πατρικό και το παιδί μου είχε φύγει με το ταξί για να πάει στο σχολείο του, πήγε στο σπίτι και την πυροβόλησε, στο πατρικό της» ενώ σχετικά με το αν την είχε απειλήσει, τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι επ’ αυτού.

Όσο για το αν είχε γνωρίσει τον 71χρονο σύντροφο του θύματος, είπε ότι τον είχε συναντήσει. «Είχαμε έρθει σε επαφή έτσι απλά, δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εντύπωση αλλά δεν είχαμε πολλά-πολλά. Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω. Και τα Σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ. Από ό,τι ξέρω ήταν οδηγός σε πούλμαν, βανάκι που έπαιρνε από το σχολείο παιδάκια. Εκεί τον γνώρισε γιατί είχε πάει το παιδάκι μας σε ένα σχολείο. Εκεί γνωρίστηκαν γιατί είχε μπει συνοδηγός τότε η πρώην γυναίκα μου».

Ο σύντροφός της την ξυλοκόπησε άγρια την Παρασκευή και περπατούσε με «πι»

Στο μεταξύ, συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για τον εφιάλτη που ζούσε η 43χρονη μητέρα από την Σαλαμίνα στα χέρια του 71χρονου συντρόφου της μέχρι σήμερα το πρωί όταν βρέθηκε νεκρή στο πατρικό της, στα Αμπελάκια.

Τις τελευταίες ημέρες, το θύμα είχε φύγει από το σπίτι της αναζητώντας καταφύγιο στην μονοκατοικία επί της οδού Αίαντος, όπου μένει η μητέρα και η αδελφή της, προκειμένου να γλιτώσει από το ξύλο και την κακοποίηση με δράστη τον μέχρι πρότινος σύντροφό της.

Όπως περιγράφει στο protothema.gr ένας γείτονας της 43χρονης, μόλις την Παρασκευή, ο 71χρονος ξυλοκόπησε άγρια την αδικοχαμένη μητέρα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο πόδι και να περπατά με «πι».
Παρόλο που το θύμα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία ο φερόμενος ως δράστης κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι και χθες παρακολουθώντας κάθε της κίνηση.

«Την κλώτσαγε, τη χτύπαγε, τη φώναζε π… Την Παρασκευή η κοπέλα φώναζε, φώναζε όχι για το αυτοκίνητό της, φώναζε για το κινητό της, να ειδοποιήσει τη μητέρα της γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει. Την είχε χτυπήσει άσχημα. Βγήκε για λίγο, φώναξε το παιδάκι ”πάμε να πάρουμε λίγο αέρα στην παραλία” και μέχρι το πεύκο έφτασε, δεν μπορούσε να πάει πιο κάτω. Πιο παλιά άκουγα φασαρίες, δεν είχα δει να τη χτυπάει. Την ίδια ημέρα, την Παρασκευή το βράδυ, άνοιξε το παράθυρο, την είδε και της φώναζε» δηλώνει ο γείτονας του θύματος.

salamina-s-2__2__2
Το σπίτι στο οποίο έμενε το 43χρονο θύμα με τον 71χρονο
salamina-s-2__1__2

«Εχθές τον είδα πάλι που κατέβηκε στο στενάκι, πιο πάνω από το σπίτι. Την Παρασκευή την χτύπησε στο σώμα, την άκουγα που φώναζε η κοπέλα ότι πονάει και στο πόδι», προσθέτει ο γείτονας του θύματος ενώ τονίζει πως ο 71χρονος ζήλευε παθολογικά την 43χρονη εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας που είχε το ζευγάρι.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 43χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τη μητέρα της, νωρίς το πρωί της Τρίτης μέσα στο σπίτι τους, στα Αμπελάκια.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είχε καταφύγει στο πατρικό της με τον γιο της, καθώς φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου, τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση.

salamina-f-2__2_
Τα τζάμια έσπασαν από τους πυροβολισμούς
salamina-f-2__1_

Το panic button 

Ειδικότερα, οπως ανέφερε η γυναίκα στους αστυνομικούς, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου ο άνδρας την χτύπησε, την απείλησε και την έβρισε, ενώ παράλληλα της άρπαξε το κινητό καθώς και το αυτοκίνητό της, και εξαφανίστηκε.

Από την Αστυνομία εκδόθηκαν αναζητήσεις για τη σύλληψη του δράστη εντός των ορίων του αυτοφώρου, το οποίο και έληξε την 23:59 ώρα της 02/12/2023.

salamina-sk
Το σημείο που δολοφονήθηκε η γυναίκα

Οι αστυνομικοί πρότειναν στην 43χρονη να πάρει panic button και σε περίπτωση που κινδυνεύσει να το ενεργοποιήσει με τη γυναίκα να το αποδέχεται. Επιπλέον την παρότρυναν να μην επιστρέψει στην οικία όπου διέμεναν με τον καταγγελλόμενο, κάτι που επίσης δέχτηκε και αποχώρησε με τη μητέρα της για το πατρικό της.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει να έχει ενεργοποιηθεί από τη 43χρονη η εφαρμογή για το panic button.

Ο άνδρας αναζητήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου τόσο στην οικία του όσο και σε μέρη του νησιού που σύχναζε χωρίς αποτέλεσμα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει να έχει ενεργοποιηθεί από το θύμα η εφαρμογή για το panic button, ενώ ο δράστης πιθανόν χρησιμοποίησε καραμπίνα για να τη σκοτώσει.

«Τη σκότωσε και τη σκέπασε με σεντόνι»

Όπως περιγράφει στο protothema.gr ο άνθρωπος που άκουσε τον πυροβολισμό και τις φωνές από το σπίτι του φονικού και έτρεξε να δει τι συνέβη, η σορός της άτυχης γυναίκας ήταν καλυμμένη με ένα σεντόνι.

Νωρίτερα, είχε ακούσει το σπαραγμό της μητέρας του θύματος η οποία ούρλιαζε μόλις αντίκρυσε νεκρή την κόρη της.

salamina-512
Το σπίτι που εντοπίστηκε νεκρή η 43χρονη
salamina-sp-_1_

«Ήταν σκεπασμένη με ένα σεντόνι»

«Ακούσαμε πυροβολισμούς το ξημέρωμα, γύρω στις 6.30, απλά επειδή είναι και η εποχή κυνηγιού δεν δώσαμε σημασία. Είναι ήσυχη γειτονιά και το χωριό γενικά εδώ. Αποκαλύφθηκε μετά όταν γύρισε η μητέρα της και άνοιξε την πόρτα και είδε το πτώμα. Είχε πυροβοληθεί εξ’ επαφής δηλαδή. Άκουσα τις φωνές και έτρεξα να τη βοηθήσω γιατί ήταν ημιλιπόθυμη η γυναίκα και είδα και τη σορό. 8 και κάτι άκουσα τη γυναίκα να φωνάζει “το παιδί μου, το παιδί μου”, τρέχω, ανθρώπινο, γειτόνισσα είναι, να βοηθήσω. Και βλέπουμε, δυστυχώς, την κοπέλα νεκρή. Αίμα δεν είχε, δεν φαινόταν το αίμα γιατί έχει χτυπηθεί στην κοιλιακή χώρα και το αίμα ήταν στην πλάτη της. Ήταν σκεπασμένη και με ένα σεντόνι. Δηλαδή, είχε το θράσος να σκεπάσει κιόλας φεύγοντας», λέει ο γείτονας του θύματος ενώ τονίζει πως η μητέρα της 43χρονης έδειξε ως δράστη της δολοφονίας τον πρώην σύντροφό της.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός αγοριού, το οποίο, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Μάλιστα, την ώρα του φονικού, το παιδί ήταν εκτός σπιτιού, καθώς φοιτά σε ειδικό σχολείο εκτός Σαλαμίνας.

«Την ήξερα λίγο, όχι ιδιαίτερα. Δεν είναι εδώ η μόνιμη κατοικία της, έμενε αλλού αλλά είχε έρθει για λίγες ημέρες εδώ. Η μητέρα ισχυρίζεται για τον πρώην σύντροφο. Υπάρχει μια φημολογία για κακοποιητική συμπεριφορά, πρόσφατα κιόλας. Το παιδί του θύματος επειδή είναι με ειδικές ανάγκες φεύγει νωρίς, πάει σε ειδικό σχολείο εκτός Σαλαμίνος οπότε δεν ήταν εδώ», αναφέρει ο ίδιος.

salamina-sp-_2_
salamina-es2

«Είχε κρυφτεί στο σπίτι της μητέρας της για να σωθεί»

Φίλη της 43χρονης μίλησε για το θύμα και έκανε λόγο για «μία εξαιρετική γυναίκα που μεγάλωνε το παιδί της με αξιοπρέπεια».

«Η Γιωργία είχε φύγει από το σπίτι της κι είχε πάει στο σπίτι της μητέρας της να μείνει γιατί δεν άντεχε άλλο να την κακοποιεί αυτό το τέρας. Είχε πάει να κρυφτεί η γυναίκα για να σωθεί κι αυτός προφανώς την ανακάλυψε και πήγε και τη σκότωσε. Ήταν μια εξαιρετική γυναίκα που μεγάλωνε το παιδάκι της με αξιοπρέπεια και βρέθηκε αυτός να της στερήσει τη ζωή. Είχε κάνει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα γιατί καταλάβαινε ότι κινδυνεύει η ζωή της και για αυτό έφυγε κι από το σπίτι της αλλά δυστυχώς στάθηκε άτυχη» λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr.

Προηγούμενο Άρθρο

«Μπλόκο» σε ορκωμοσίες Δημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων λόγω… οφειλών άνω των 300 ευρώ, στον Δήμο, την ΔΕΥΑ, στα ΝΠΔΔ, στις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις και ΝΠΙΔ του Δήμου

Επόμενο Άρθρο

Ψυχική υγεία: O παράγοντας που βυθίζει τους νέους σε άγχος, κατάθλιψη και εθισμούς

Σχετικά Άρθρα

Πιερρακάκης: Τέλος στην αδράνεια των κληροδοτημάτων με το νέο πλαίσιο για την κοινωφελή περιουσία
Ελλάδα

Πιερρακάκης: Τέλος στην αδράνεια των κληροδοτημάτων με το νέο πλαίσιο για την κοινωφελή περιουσία

5 Δεκεμβρίου 2025
Πάτρα – Πύργος: Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού για το κόστος των διοδίων
Ελλάδα

Πάτρα – Πύργος: Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού για το κόστος των διοδίων

4 Δεκεμβρίου 2025
Αγρότες: Ενισχύουν τα μπλόκα σε δρόμους και τελωνεία – Εξετάζουν να κλείσουν και τις παρακαμπτήριες οδούς
Ελλάδα

Ξύλο και χημικά στα μπλόκα των αγροτών-Πού υπάρχουν μπλόκα-Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

3 Δεκεμβρίου 2025
Προάγγελος νέου κόμματος η ομιλία Τσίπρα για την «Ιθάκη» – «Μας αξίζει μια Ελλάδα καλύτερη! Και μπορούμε!»
Ελλάδα

Προάγγελος νέου κόμματος η ομιλία Τσίπρα για την «Ιθάκη» – «Μας αξίζει μια Ελλάδα καλύτερη! Και μπορούμε!»

3 Δεκεμβρίου 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταία Νέα

Το ανέκδοτο της ημέρας : Ο ήρωας
Life Style

Το ανέκδοτο της ημέρας

5 Δεκεμβρίου 2025
Εντυπωσιακή η Τελετή Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας στην Αθήνα
Τοπικά, Πολιτισμός

Εντυπωσιακή η Τελετή Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας στην Αθήνα

5 Δεκεμβρίου 2025
Μ. Κατρίνης: Κοινή ευρωπαϊκή άμυνα – ασπίδα για τον Ελληνισμό Ελλάδας και Κύπρου
Τοπικά

M.Κατρίνης: Σε κίνδυνο η συνδεδεμένη ενίσχυση στους κτηνοτρόφους από ψηφιακά εμπόδια

5 Δεκεμβρίου 2025
Φιγαλεία: Παραδόθηκε η νέα γέφυρα στη Θέση «Νεροντριβάλα
Τοπικά

Φιγαλεία: Παραδόθηκε η νέα γέφυρα στη Θέση «Νεροντριβάλα

5 Δεκεμβρίου 2025
Επόμενο Άρθρο
Ψυχική υγεία: O παράγοντας που βυθίζει τους νέους σε άγχος, κατάθλιψη και εθισμούς

Ψυχική υγεία: O παράγοντας που βυθίζει τους νέους σε άγχος, κατάθλιψη και εθισμούς

Οδοιπορικό στην Ηλεία του Χθες και του Σήμερα – Ο παραδοσιακός γάμος ζ)Το Προικοσύμφωνο

Οδοιπορικό στην Ηλεία του Χθες και του Σήμερα - Ο παραδοσιακός γάμος ζ)Το Προικοσύμφωνο

Νίκολας Κέιτζ: Tέλος βάζει στην καριέρα του στο Χόλυγουντ-Τι συμβαίνει

Νίκολας Κέιτζ: Tέλος βάζει στην καριέρα του στο Χόλυγουντ-Τι συμβαίνει

Ηλεία Οικονομία

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

iliaoikonomia.gr

  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Η Ταυτοτητά Μας

Follow Us

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις .

  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Φορολογικά
    • Επιχειρήσεις
  • Οικονομία
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των cookies.

Cookies Τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο και οι πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας βοηθά να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Πιο αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

CookieΔιάρκειαΧρήση
_ga2 ΈτηΑναγνώριση χρηστών
_gid24 ΏρεςΑναγνώριση χρηστών
_gat1 ΛεπτόΡύθμιση ρυθμού αιτήματος