Σαλάτα με κουσκούς, αμύγδαλα και κοτόπουλο

Eύκολη, απλή και τρομερά γευστική. Μέσα σε 20 λεπτά έχεις έτοιμο ένα πλήρες γεύμα!

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε βραστό νερό ρίχνουμε το κουσκούς. Μόλις είναι έτοιμο το στραγγίζουμε.

Βήμα 2

Πασπαλίζουμε το στήθος κοτόπουλου με πάπρικα και το ψήνουμε στο σχαροτήγανο, το οποίο έχουμε λαδώσει ελάχιστα.

Βήμα 3

Για να ψηθεί καλά το κοτόπουλο στο σχαροτήγανο, το αφήνουμε επάνω στη φωτιά να ζεσταθεί καλά και μετά βάζουμε το κοτόπουλο. Μόλις θωρακιστεί από τη μία μεριά, το γυρίζουμε από την άλλη, το αφήνουμε 1΄ στη δυνατή φωτιά και μετά την χαμηλώνουμε λίγο για να ψηθεί μέσα καλά.

Βήμα 4

Βάζουμε σε μπολ το βρασμένο κουσκους, τα αμύγδαλα, το δυόσμο, το μαϊντανό, το ξύσμα από το λάιμ και τον χυμό, το ελαιόλαδο, το τζίντζερ, το αλάτι, το πιπέρι, τα ντοματίνια, τα οποία έχουμε κόψει και το κοτόπουλο και τα ανακατεύουμε.

Επόμενο Άρθρο