N.Bέρρας
Σε πολύ σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο 73χρονος άνδρας που τραυματίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο δρόμο Πύργου – Σιμόπουλου όταν στην προσπάθειά του να ξεφορτώσει κάποια μεγάλα σίδερα καταπλακώθηκε από αυτά.
Τα βαριά μεταλλικά αντικείμενα τον τραυμάτισαν στο σώμα και τώρα βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου Πύργου καθώς η κατάστασή του κρίνεται ως κρίσιμη σύμφωνα και με τις πληροφορίες.
Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή που γίνονται εργασίες και απαιτούνταν να ξεφορτωθούν κάποια σίδερα για μια κατασκευή. Ο 73χρονος οδηγός -έμπειρος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή- επιχειρούσε να λύσει τους ιμάντες που συγκρατούσαν ένα βαρύ φορτίο σιδήρων. Τα σίδερα κύλησαν με τρομακτική δύναμη και τον καταπλάκωσαν με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του στα κάτω άκρα, αλλά το κεφάλι. Μπροστά στον τραυματισμό ήταν και άλλοι εργάτες όπου έσπευσαν να βοηθήσουν τον άτυχο άνδρα ενώ κάλεσαν και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Σιμόπουλου και μετά στο νοσοκομείο του Πύργου. Διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ -όπου και νοσηλεύεται.


















