Ακολουθήστε μας:
Κυριακή, 1 Μαρτίου, 2026
No Result
View All Result
  • Επικοινωνία
Ηλεία Οικονομία
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Οικονομία
    • Επιχειρήσεις
    • Φορολογικά
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result
Ηλεία Οικονομία
No Result
View All Result

Θρίλερ με χιλιάδες εγκλωβισμένους Ευρωπαίους στις χώρες του Κόλπου

1 Μαρτίου 2026
Θρίλερ με χιλιάδες εγκλωβισμένους Ευρωπαίους στις χώρες του Κόλπου

Προβληματισμός επικρατεί στα κυβερνητικά επιτελεία πολλών χωρών της Ευρώπης, λόγω του ότι χιλιάδες πολίτες έχουν εγκλωβιστεί σε χώρες του Κόλπου εξαιτίας του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Ιταλοί, Έλληνες, Κύπριοι, αλλά και πολίτες άλλων χωρών σε Ισραήλ, Μπαχρέιν, Κατάρ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ζουν πλέον σε καθεστώς πολεμικού συναγερμού.

Εν τω μεταξύ, ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο παραμένει αποκλεισμένος στο Ντουμπάι, όπου είχε μεταβεί, και προς το παρόν δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ιταλία, λόγω της ισραηλινοαμερικανικής επιχείρησης κατά του Ιράν.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Κροζέτο είχε προγραμματίσει να επιστρέψει το Σάββατο με την οικογένειά του, ωστόσο η επιστροφή του έχει προσωρινά ανασταλεί.

Ειδική επιχείρηση για την απομάκρυνση των Ιταλών

Παράλληλα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Αντόνιο Ταγιάνι δήλωσε ότι οι Ιταλοί τουρίστες και εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο Ιράν έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα. Όπως ανέφερε, πρόκειται να οργανωθεί επιχείρηση ασφαλούς μεταφοράς για τους Ιταλούς πολίτες που είναι μόνιμοι κάτοικοι του Ιράν, έχουν δημιουργήσει οικογένεια και ζουν εκεί επί σειρά ετών.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη Τύπου, έκανε απολογισμό της κατάστασης σε ολόκληρη την περιοχή της Μέσης Ανατολής, όπου βρίσκονται χιλιάδες Ιταλοί. «Αυτή τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα είναι γι’ αυτούς που έχουν εγκλωβιστεί στο Ντουμπάι», είπε.

Διαβεβαίωσε παράλληλα πως  το Προξενείο λειτουργεί κανονικά και ότι οι Ιταλοί στη χώρα λαμβάνουν όλοι βοήθεια. «Οι Ιταλοί λαμβάνουν όλοι βοήθεια και έχουν τακτοποιηθεί σε ξενοδοχεία, όλα εγγυημένα από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων», υπογράμμισε. «Το ίδιο ισχύει και στο Άμπου Ντάμπι», πρόσθεσε.

Η Ιταλική Πρεσβεία στην Τεχεράνη παραμένει σε λειτουργία και παρέχει βοήθεια σε όλους τους Ιταλούς που βρίσκονται στο Ιράν.

«Ανησυχούμε για τον υψηλό αριθμό Ιταλών που πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα», δήλωσε ο Ταγιάνι μετά την έκτακτη σύσκεψη στη Φαρνεζίνα με όλους τους διπλωμάτες της περιοχής.

«Δεν υπάρχουν κίνδυνοι για τη σωματική τους ακεραιότητα, παρακολουθούνται», διαβεβαίωσε.

Ο υπουργός διαβεβαίωσε επίσης ότι οι «300 Ιταλοί στρατιωτικοί της Πολεμικής Αεροπορίας στη στρατιωτική βάση στο Κουβέιτ είναι ασφαλείς και δεν διατρέχουν κίνδυνο».

Ο υπουργός – όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση – δημιούργησε την «Task Force Golfo», η οποία θα ενισχύσει το έργο της Μονάδας Κρίσεων και θα στηρίξει τη δράση των Πρεσβειών και των Προξενείων στην περιοχή, ώστε να αντιμετωπιστούν οι χιλιάδες αιτήσεις βοήθειας από τους χιλιάδες πολίτες που έχουν εγκλωβιστεί στις χώρες του Κόλπου.

Η ιταλική κυβέρνηση – συνεχίζει η ανακοίνωση – χαιρέτισε τη συνεργασία που προσφέρουν οι κυβερνήσεις του Κόλπου και οι αεροπορικές τους εταιρείες στους εγκλωβισμένους πολίτες, πρωτίστως παρέχοντας βοήθεια για τη διαμονή τους σε ξενοδοχεία. Η Πρεσβεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εκείνη στο Κατάρ κατάφεραν να μεταφέρουν από τα αεροδρόμια σε ξενοδοχεία όλους τους επιβάτες που βρίσκονταν σε αναμονή.

Αγωνία για πολλούς Έλληνες 

Σχετικά με τους Έλληνες , σημειώνεται πως το Σάββατο το απόγευμα συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ. Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης τόνισε ότι «η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε διαρκή επαφή και συντονισμό με τη συμμετοχή των εταίρων μας, για κοινή γραμμή».

Παράλληλα ανέφερε ότι η προτεραιότητα είναι η μέριμνα των Ελλήνων πολιτών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, υπενθυμίζοντας ότι ήδη λειτουργούν τηλεφωνικές γραμμές.

«Καλώ τους Έλληνες πολίτες να παραμείνουν σε ασφαλή μέρη» είπε επίσης, ενώ διαβεβαίωσε ότι, εφόσον απαιτηθεί, υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για ασφαλή εκκένωση.

Πρόσθεσε ότι «τα συναρμόδια υπουργεία βρίσκονται σε επαφή με πλοία υπό ελληνική σημαία που πλέουν στον Περσικό Κόλπο και φροντίζουν ώστε να υπάρχει διαρκής επικοινωνία».

Αντίστοιχη τοποθέτηση έκανε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην κυριακάτικη ανάρτησή του.

«Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στην περιοχή. Από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκαν όλοι οι μηχανισμοί του Υπουργείου Εξωτερικών για την προστασία και τη στήριξή τους, ενώ βρισκόμαστε σε διαρκή συντονισμό με συμμάχους και εταίρους. Παράλληλα, σταθερός μας στόχος παραμένει η διασφάλιση της ελεύθερης ναυσιπλοΐας και η διατήρηση της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή», εξήγησε μεταξύ άλλων.

Την αγωνία και την αβεβαιότητα που βιώνουν περιέγραψαν Έλληνες σε Μπαχρέιν και Ντουμπάι, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο Βασίλης Μίγκος, Έλληνας κάτοικος του Μπαχρέιν ανέφερε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ακούγονταν σειρήνες και εκρήξεις, ενώ το πρωί έγινε γνωστό ότι κτήριο κοντά σε στρατιωτική εγκατάσταση υπέστη σοβαρές ζημιές και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Όπως είπε, στην περιοχή βρίσκονται περίπου 130 Έλληνες, κυρίως στο Μπαχρέιν και κοντά στα σύνορα με τη Σαουδική Αραβία, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το Ελληνικό Προξενείο μέσω ομαδικής συνομιλίας.

Ο ίδιος τόνισε ότι η κατάσταση περιπλέκεται από το γεγονός ότι ο εναέριος χώρος έχει κλείσει, ενώ προβλήματα καταγράφονται και στα Στενά του Ορμούζ, γεγονός που περιορίζει δραστικά τις δυνατότητες αποχώρησης.

Αν και η γέφυρα προς τη Σαουδική Αραβία παραμένει ανοιχτή, η μετακίνηση χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς απαιτούνται χιλιάδες χιλιόμετρα οδικής διαδρομής μέσα από ερημικές περιοχές, χωρίς εύκολη πρόσβαση σε μέσα μεταφοράς.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αρκετοί Έλληνες εκφράζουν έντονη επιθυμία να αποχωρήσουν, ιδίως όσοι βρίσκονται στην περιοχή για μικρό χρονικό διάστημα. Παράλληλα, υπάρχουν ταξιδιώτες που εγκλωβίστηκαν σε αεροδρόμια, χωρίς πρόσβαση σε στέγη.

Μέλη της ελληνικής κοινότητας έχουν ήδη προσφερθεί να φιλοξενήσουν συμπατριώτες τους, ιδιαίτερα όσους διαμένουν κοντά σε περιοχές που έχουν δεχθεί πλήγματα, όπου κατοικούν και πολλοί Αμερικανοί πολίτες.

Τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης για αρωγή σε Έλληνες πολίτες στη Μέση Ανατολή από το ΥΠΕΞ

Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την ενεργοποίηση συνολικά δέκα (10) τηλεφωνικών γραμμών εκτάκτου ανάγκης, για την παροχή προξενικής αρωγής σε Έλληνες πολίτες, λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να καλούν στις τηλεφωνικές γραμμές, οι οποίες αντιστοιχούν στον αριθμό +30 2103685730 και προστίθενται στις ήδη διαθέσιμες +30 2103681000, +30 2103681730 και +30 2103681350.

Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει ενεργοποιήσει ειδικά για Έλληνες πολίτες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τρεις τηλεφωνικές γραμμές, οι οποίες αντιστοιχούν στον αριθμό +30 2103685700.

Ταξιδιωτικές οδηγίες έχουν εκδώσει οι Πρεσβείες και τα Προξενεία της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής για τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή.

Τελ Αβίβ

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση ασφαλείας, η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ισραήλ καλεί τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στη χώρα να παραμείνουν σε ασφαλές μέρος, πλησίον καταφυγίου, και να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών Αρχών. (https://www.oref.org.il/eng).

Ο εναέριος χώρος του Ισραήλ είναι, επί του παρόντος, κλειστός και δεν πραγματοποιούνται πτήσεις από και προς το Αεροδρόμιο Ben Gurion.

Οι Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο Ισραήλ παρακαλούνται να καταχωρίσουν τα στοιχεία τους στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/C6UQCCgDtn8sN2MM6.

Σε περίπτωση ανάγκης, παρακαλούνται να επικοινωνούν με το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της Πρεσβείας: +972 546817282. Μπορούν να παρακολουθούν τους λογαριασμούς της Πρεσβείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης https://x.com/GreeceInTelAviv και https://www.facebook.com/GreeceInIsrael

Γενικό Προξενείο Ιεροσόλυμα

Λόγω της κατάστασης ασφαλείας, οι Έλληνες πολίτες στα Ιεροσόλυμα και στη Δυτική Όχθη:

– Παρακαλούνται να μείνουν σε ασφαλές μέρος, αν μπορούν κοντά σε καταφύγια, και να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών Αρχών: https://www.oref.org.il/eng

– Μπορούν να ενημερώσουν το Γενικό Προξενείο για την παρουσία τους στην ακόλουθη φόρμα: https://forms.gle/iyhyWamhyyvHFe5y8

– Ενημερώνονται ότι ο εναέριος χώρος του Ισραήλ είναι κλειστός και δεν πραγματοποιούνται πτήσεις από και προς το Αεροδρόμιο Ben Gurion.

– Το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης του Γενικού Προξενείου είναι: +972 523032253 και το e-mail: grgencon.jer@mfa.gr

– Μπορούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ιστοσελίδα και τα ΜΚΔ της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Ισραήλ:

https://www.mfa.gr/missionsabroad/israel.html

https://x.com/GreeceInTelAviv

https://www.facebook.com/GreeceInIsrael

Λίβανος

Υπενθυμίζεται ότι υφίσταται εν ισχύ ταξιδιωτική σύσταση περί αποφυγής επισκέψεων στον Λίβανο. Συστήνεται στους μη μόνιμα διαμένοντες Έλληνες πολίτες που τυχόν βρίσκονται στο Λίβανο να αναχωρήσουν μέσω διαθέσιμων προγραμματισμένων εμπορικών πτήσεων.

Σε περίπτωση ανάγκης παρακαλείσθε όπως επικοινωνείτε με το Προξενικό Γραφείο στο τηλ. έκτακτης ανάγκης +961 71593659

Κουβέιτ

«Εν συνεχεία των σημερινών εξελίξεων παρακαλείσθε όπως περιορίσετε τις μετακινήσεις σας, παραμείνατε στις οικίες σας και σε ασφαλές μέρος», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν θα σας ενημερώνει σε τακτική βάση.

Τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης: +30 6984 904699

Σαουδική Αραβία

Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή, η Πρεσβεία της Ελλάδος στη Σαουδική Αραβία καλεί τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στη Σαουδική Αραβία και στο Ομάν να επιδεικνύουν προσοχή κατά τις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των τοπικών Αρχών.

Οι Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στη Σαουδική Αραβία, στο Ομάν και στην Υεμένη καλούνται επίσης να καταχωρίσουν τα στοιχεία τους στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.cloud.microsoft/r/MtbA5V7fMT

Σε περίπτωση ανάγκης, παρακαλούνται να επικοινωνούν με το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της Πρεσβείας στο 00966 50 609 0207. Συνιστάται επίσης να παρακολουθείτε το λογαριασμό της Πρεσβείας στο «Χ» (https://x.com/GreeceinKSA) καθώς και την ιστοσελίδα της Πρεσβείας https://www.mfa.gr/missionsabroad/saudi-arabia.html

Αγωνία και για τους Κύπριους

Στο Ντουμπάι παραμένουν εγκλωβισμένοι από το Σάββατο, και πολλοί Κύπριοι, καθώς ο εναέριος χώρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έκλεισε από νωρίς, λόγω των επιθέσεων στην περιοχή.

Μάλιστα το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Εξαιτίας των περιφερειακών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, το Υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους Κύπριους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή να παραμένουν σε εγρήγορση, να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και τις πληροφορίες από τις κατά τόπους Αρχές των χωρών όπου βρίσκονται, καθώς και τα διεθνή και τοπικά μέσα ενημέρωσης, εφαρμόζοντας τα μέγιστα μέτρα προστασίας.

Οι Κύπριοι πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή καλούνται να εγγραφούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα Κυπρίων στο εξωτερικό Connect2CY και να παρακολουθούν τους λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και των Πρεσβειών».

 

www.zougla.gr
Προηγούμενο Άρθρο

Νέο ρεκόρ στον τουρισμό το 2025: Στα 23,6 δισ. ευρώ τα έσοδα – 38 εκατομμύρια οι αφίξεις επισκεπτών

Επόμενο Άρθρο

Μπάσκετ: Την Κυριακή ξανά σε δράση η Α.Ε. Βαρθολομιού – Η 19η μέρα της Γ’ Εθνικής, βαθμολογία και συνέχεια

Σχετικά Άρθρα

ΗΠΑ και Ισραήλ εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του Ιράν – Reuters: Νεκρός ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Ελλάδα, Κόσμος

ΗΠΑ και Ισραήλ εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του Ιράν – Reuters: Νεκρός ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ

1 Μαρτίου 2026
Βρέθηκε στη Γερμανία από τις αρχές η 16χρονη Λόρα – Τι θα γίνει στη συνέχεια
Ελλάδα

Βρέθηκε στη Γερμανία από τις αρχές η 16χρονη Λόρα – Τι θα γίνει στη συνέχεια

26 Φεβρουαρίου 2026
28χρονος βιολόγος από την Ηλεία πίσω από νέα θεραπεία και την επόμενη μάχη κατά του καρκίνου
Υγεία

28χρονος βιολόγος από την Ηλεία πίσω από νέα θεραπεία και την επόμενη μάχη κατά του καρκίνου

24 Φεβρουαρίου 2026
Διοικητής μονάδας της Πολεμικής Αεροπορίας στη Βάρκιζα συνελήφθη γιατί έδινε μυστικές πληροφορίες στην Κίνα
Ελλάδα, Κόσμος

Διοικητής μονάδας της Πολεμικής Αεροπορίας στη Βάρκιζα συνελήφθη γιατί έδινε μυστικές πληροφορίες στην Κίνα

5 Φεβρουαρίου 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τελευταία Νέα

Το πασίγνωστο φαρμακευτικό φυτό για δυνατή μνήμη – Πολύτιμος σύμμαχος κατά της άνοιας
Υγεία

Το πασίγνωστο φαρμακευτικό φυτό για δυνατή μνήμη – Πολύτιμος σύμμαχος κατά της άνοιας

1 Μαρτίου 2026
Μπάσκετ: Η Α.Ε. Βαρθολομιού ιστορική νίκη-πρόκριση στο πρώτο ματς Κυπέλλου Ελλάδας – Την Τετάρτη (17/9) εντός η Β’ φάση
Αθλητικά

Μπάσκετ: Την Κυριακή ξανά σε δράση η Α.Ε. Βαρθολομιού – Η 19η μέρα της Γ’ Εθνικής, βαθμολογία και συνέχεια

1 Μαρτίου 2026
Θρίλερ με χιλιάδες εγκλωβισμένους Ευρωπαίους στις χώρες του Κόλπου
Ελλάδα, Κόσμος

Θρίλερ με χιλιάδες εγκλωβισμένους Ευρωπαίους στις χώρες του Κόλπου

1 Μαρτίου 2026
Νέο ρεκόρ στον τουρισμό το 2025: Στα 23,6 δισ. ευρώ τα έσοδα – 38 εκατομμύρια οι αφίξεις επισκεπτών
Ελλάδα, Οικονομία

Νέο ρεκόρ στον τουρισμό το 2025: Στα 23,6 δισ. ευρώ τα έσοδα – 38 εκατομμύρια οι αφίξεις επισκεπτών

1 Μαρτίου 2026
Επόμενο Άρθρο
Μπάσκετ: Η Α.Ε. Βαρθολομιού ιστορική νίκη-πρόκριση στο πρώτο ματς Κυπέλλου Ελλάδας – Την Τετάρτη (17/9) εντός η Β’ φάση

Μπάσκετ: Την Κυριακή ξανά σε δράση η Α.Ε. Βαρθολομιού – Η 19η μέρα της Γ’ Εθνικής, βαθμολογία και συνέχεια

Το πασίγνωστο φαρμακευτικό φυτό για δυνατή μνήμη – Πολύτιμος σύμμαχος κατά της άνοιας

Το πασίγνωστο φαρμακευτικό φυτό για δυνατή μνήμη – Πολύτιμος σύμμαχος κατά της άνοιας

Ποδόσφαιρο Σάλας: Πολύτιμη νίκη ο Πύργος στην 9η μέρα της Futsal Super League – Βαθμολογία και συνέχεια

Ποδόσφαιρο Σάλας: Ο Πύργος πήρε την απευθείας παραμονή με είσοδο στα Πλέι οφ της S.L. – Η 21η μέρα και η εικόνα

Ηλεία Οικονομία

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

iliaoikonomia.gr

  • Όροι χρήσης
  • Διαφημιστείτε
  • Η Ταυτοτητά Μας

Follow Us

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποιήσετε στις .

  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Φορολογικά
    • Επιχειρήσεις
  • Οικονομία
  • Αθλητικά
  • Εργασία
  • Κόσμος
  • Life Style
  • Ελλάδα
  • Περισσότερα
    • Πολιτισμός
    • Εκπαίδευση
    • Αρθρογραφία
    • Πολιτική
    • Επενδύσεις
    • Υγεία
    • Εκλογές 2015
No Result
View All Result

© 2020 IliaOikonomia.gr / Developed by EnterID

Powered by  GDPR Cookie Compliance
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Απαραίτητα Cookies

Τα απαραίτητα cookies πρέπει να είναι ενεργοποιημένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορούμε να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για τις ρυθμίσεις των cookies.

Cookies Τρίτων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics για τη συλλογή ανώνυμων πληροφοριών, όπως ο αριθμός των επισκεπτών στον ιστότοπο και οι πιο δημοφιλείς σελίδες.

Η διατήρηση αυτού του cookie μας βοηθά να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας.

Πιο αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούνται είναι τα εξής:

CookieΔιάρκειαΧρήση
_ga2 ΈτηΑναγνώριση χρηστών
_gid24 ΏρεςΑναγνώριση χρηστών
_gat1 ΛεπτόΡύθμιση ρυθμού αιτήματος