Η A.E. Βαρθολομιού-Κάπος Α.Ε. το απόγευμα της Τετάρτης 22/4 αγωνίστηκε εκτός έδρας στο κλειστό Γαργαλιάνων με την πρώτη του ομίλου, τοπική ομάδα, για το πρώτο ματς στο ζευγάρι ημιτελικών Πλέι οφ στον 1ο όμιλο της National League 2 (Γ’ Εθνική) και ηττήθηκε με 81-77 σκορ.
Υπενθυμίζεται πως έχει προηγηθεί το επίτευγμα για την ηλειακή ομάδα στην πρώτη συμμετοχή της στην κατηγορία που με την είσοδο της στην πρώτη εξάδα της κανονικής περιόδου πήρε και είσοδο στα Πλέι οφ καθώς βέβαια την απευθείας παραμονή στην κατηγορία (που ήταν ο βασικός φετινός στόχος της). Ενώ στην πρώτη φάση των Πλέι οφ προκρίθηκε επί της Αχαγιάς (αν και ξεκίνησε τη σειρά με μειονέκτημα έδρας). Κι έχει πάρει σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον την τέταρτη θέση.
Η Α.Ε.Β. εμφανίστηκε αρχικά εκτός αγωνιστικού ρυθμού από την αρκετά μεγάλη χρονική διακοπή που μεσολάβησε στο πρόγραμμα και σε συνδυασμό με την ισχύ του αντιπάλου, έμεινε πίσω με -15 διαφοράς στη ημίχρονο σε σκορ 47-32 αλλά και -19 στις αρχές της επανάληψης με 55-36. Έκτοτε βελτιώθηκε κι ειδικά στο δεύτερο μισό του δ’ δεκαλέπτου μείωσε πολύ ως το τελικό 81-77 σκορ.
….
Το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 26 Απριλίου στο κλειστό Γαστούνης (ώρα 5.00 μ.μ.). Και το τρίτο ματς, αν χρειαστεί, την Τετάρτη 29 Απριλίου στους Γαργαλιάνους. Η σειρά κρίνεται στις 3 νίκες.
– Το κείμενο ανανεώνεται και συμπληρώνεται πατώντας ανανέωση σελίδας refresh ή F5 έως την ολοκλήρωση . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .














