Ν. Βέρρας
Μπαράζ συλλήψεων φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η Αστυνομία Ηλείας για την πάταξη του φαινομένου να οδηγούν χωρίς διπλώματα και σχετικές άδειες. Η κατάσταση που παρουσιάζει ο νομός μας το τελευταίο διάστημα είναι πολύ δύσκολη αφού συνεχώς συλλαμβάνονται άτομα να οδηγούν είτε στην εθνική είτε σε επαρχιακούς δρόμους αμάξια χωρίς να έχουν βγάλει διπλώματα οδήγησης. Αυτομάτως αυτό σημαίνει πως είναι επικίνδυνοι για πρόκληση ατυχήματος.
Μέσα στις τελευταίες τρεις ημέρες στην Ηλεία πιάστηκαν 9 άτομα χωρίς να έχουν δίπλωμα και μάλιστα δύο από αυτούς είναι ανήλικοι ηλικίας 15 ετών.
Αναλυτικά τι αναφέρει η Αστυνομία:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες Τετάρτη το απόγευμα και το βράδυ, στον Πύργο, στη Ζαχάρω και στη Γαστούνη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου, της Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων της
Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, τρεις ενήλικοι άνδρες και ένας 15χρονος, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από προχθές (10-3-2025) έως χτες (12-3-2025) τα ξημερώματα, στον Πύργο, στην Αμαλιάδα, στη Βάρδα και στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου, της Ειδικής
Ομάδας Ελέγχων και της Ομάδας Ελέγχων Παραβατικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας και του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, τέσσερις ενήλικοι άνδρες και ένας 15χρονος, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.